WEB LOGISTICS

 WEB LOGISTICS

   [email protected]

   0723034060

Distribuie sa vada si prietenii tai

WEB LOGISTICS a luat fiinta in anul 2015, din nevoia de a integra serviciile de WEB & BUSINESS Solutions, de catre o echipa deja functionala si bine inchegata, cu o vasta experienta in domenii variate de business marketing si IT.

Echipa Web Logistics este compusa din specialisti cu experienta de 20 de ani in antreprenoriat, marketing, vanzari. Cunoastem foarte in detaliu:

– HTML, CSS, JavaScript, PHP/mySQL;
– Management de continut, Design Grafic, Fotografie Digitala;
– Social Media Management, Blogging;
– SEO, Content Writing, Copywriting;
– Google & Social Media ADS.

Va oferim servicii de

  • PROGRAMARE & DEZVOLTARE WEB – Domeniul nostru de expertiza acopera diverse limbaje de programare web, site-uri de cms si site-uri conexe.
  • WEB DESIGN – Brandul tau te defineste; reprezinta valorile tale, te diferentiaza de concurentii tai.
  • SEO – este un reper pentru antreprenori, un avantaj competitiv greu de imitat daca este implementat corect. Putem spune ca poate face parte din cultura organizationala a oricarei companii.
  • MIX DE MARKETING ONLINE – Cand vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru a obtine strategia perfecta pentru campania ta promotionala (Social Media & Google ADS)
  • SERVICII DE MENTENANTA A SITE-ului – Echipa noastra a acumulat experienta in colaborarea cu sute de clienti, iar rezultatele obtinute de acestia ne recomanda sa oferim servicii de intretinere pentru site-uri web si prezentare de solutii de comert electronic.
  • CONSULTANTA WEB & AFACERI – Consultanta in management de proiect, identificarea masurilor de imbunatatire a sistemelor. Elaborarea si validarea specificatiilor functionale si a solutiilor de testare.
  • SECURITATE – Consultanta pentru corelarea regulilor logice privind sistemele de securitate si ajustarea sistemelor de detectare pe baza testelor de penetrare si a noilor tehnici.

Contactati-ne pentru detalii!

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare