Medicii gorjeni – „eroii din linia intai” sunt sprijiniti de oamenii de afaceri gorjeni! Poti si tu!

 Medicii gorjeni – „eroii din linia intai” sunt sprijiniti de oamenii de afaceri gorjeni! Poti si tu!
Distribuie sa vada si prietenii tai

In momente de criza sanitara profunda, precum cea prin care trecem in prezent, implicarea comunității locale este cruciala. Aceasta va face diferenta intre viața si moarte pentru mulți gorjeni. Deși in mentalul colectiv, responsabile pentru dotarea Spitalului Județean sunt autoritățile statului, realitatea este ca fondurile limitate de care dispun acestea se vor îndrepta, firesc, in primul rând spre comunitățile deja grav afectate de noul virus.

Din fericire, astăzi Gorjul nu se numără printre ele. Din nefericire, imposibilitatea de a face testările local si in cel mai scurt timp, poate aduce Gorjul intr-un top nedorit al județelor cu un număr ridicat al îmbolnăvirilor si implicit al deceselor cauzate de COVID19.

Limitele sistemului medical sunt deja puse la încercare in acest moment, la nivel național, prin urmare implicarea gorjenilor neîntârziată in a ajuta Gorjul sa treacă prin prezenta criza, este singura soluție realista si viabila.

Medicii gorjeni – „eroii din linia intai”- nu sunt singuri in lupta cu temutul Coronavirus. Pentru a veni in sprijinul acestora, dar si a intregii comunitati gorjene, un grup de afaceristi gorjeni s-a mobilizat admirabil, dand dovada de simt civic si umanitate.

In doar cateva zile, a fost organizata o ampla campanie de strangere de fonduri, in vederea achizitionarii unui laborator genetic, de ultima generatie, alaturi de testele necesare pentru depistarea COVID-19. Laboratorul urmeaza a fi donat Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu.

Daca situatia actuala impune concentrarea pe diagnosticarea COVID – 19, Investitia salvatoare care se ridica la aproximativ 200.000 de euro, aduce beneficii uriase si pentru viitor, intrucat acest tip de laborator este pregatit si pentru diagnosticarea altor boli grave.

Laboratorul va fi dat in folosinta, in aproximativ o luna de zile. In acest interval, va avea loc livrarea aparaturii, instalarea ei si instruirea personalului medical care va folosi laboratorul.

Pe langa achizitia principala, vor fi achizitionate echipamente de protectie si consumabile, atat de necesare pentru protectia celor care sunt responsabili cu ingrijirea populatiei.

Suma considerabila pe care au reusit sa o colecteze in mai putin de o saptamana, face ca acest demers deosebit sa fie tot mai aproape de concretizare.

Intrucat initiatorii acestei onorabile campanii de strangere de fonduri, au primit cu bucurie interesul manifestat de oamenii de afaceri, de medici, dar si de catre simplii cetateni, pentru a realiza donatii in cadrul campaniei, au decis publicarea contractului de sponsorizare si al contului in care se pot face donatii:
RO94BTRLRONCRT0414574801, BANCA TRANSILVANIA – ASOCIATIA “OAMENILOR DE AFACERI GORJENI 2017”.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare