Priki`N Dell și-a reînnoit de curând imaginea digitală

 Priki`N Dell și-a reînnoit de curând imaginea digitală
Distribuie sa vada si prietenii tai

Priki`N Dell un brand binecunoscut în zona Gorjului și-a reînnoit de curând imaginea digitală. Grădinița Priki`N Dell își întâmpină azi vizitatorii cu un website de prezentare, modern și intuitiv.
Dar mai ales un website complet personalizat în conformitate cu personalitatea exuberantă și plină de voioșie a prichindeilor care de peste 10 ani, se bucură de atenția și devotamentul echipei formată din nu mai puțin de 21 de membri.
An de an, obiectivul pe care Grădinița Priki`N Dell și l-a propus–anume de a oferi preșcolarilor gorjeni un mediu educațional deosebit, menit să imprime copiilor atât dorința participării dar și a obținerii performanței în cadrul activităților instructiv-educative–este atins cu ușurință, spre marea satisfacție a părinților și micuților.
În noul website, utilizatorii sunt întâmpinați cu toate informațiile de interes atât pentru părinții care au deja prichindeii înscriși într-una din grupele mai mari (Curcubeu, Litere, Omiduţa sau Priki`N Dell), cât și pentru părinții dornici ca puișorii lor să ocupe un loc în grupa Omiduţa, acolo unde sunt întâmpinați boboceii.
Mai departe, în categoria Utile, vizitatorii vor descoperi informații prețioase despre personal, dar și despre întreg procesul educațional, de la ofertă, până la modul de desfășurare și meniul prichindeilor.
În Galeria foto, o sumedenie de imagini pline de culoare, etalează frânturi din viața de prichindel a micuților înscriși la Grădiniță Priki`N Dell.
Părinții au la dispoziție materiale dedicate despre procesul de integrare în colectivitate a copiilor, dar și detalii despre fiecare eveniment memorabil pe care aceștia îl sărbătoresc alături de echipa Priki`N Dell, în secțiunea de Noutăți.
Managementul Grădiniței Priki`N Dell se preocupă permanent pentru a menține o comunicare transparență și relevantă cu părinții și mai ales cu micuții prichindei, ce înfloresc sub îngrijirea personalului Priki`N Dell.
Echipa Web Logistics mulțumește managementului Grădiniței Priki`N Dell pentru încrederea acordată.
Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare