HOMEOMED – primul cabinet de homeopatie din Gorj – isi lanseaza noul site

 HOMEOMED – primul cabinet de homeopatie din Gorj – isi lanseaza noul site
Distribuie sa vada si prietenii tai

Nou – Consultatii ONLINE

Unul dintre proiectele la care echipa GorjBIZ  a lucrat cu mult drag, in ultimul timp, este cel al realizarii noului website HOMEOMED. Motivele pentru care proiectul ne-a atras atentia si interesul in mod deosebit sunt lesne de intuit pe timp de pandemie. Nevoia gorjenilor de a beneficia de servicii medicale de calitate, atat in scopuri profilactice, cat si in scopuri curative a crescut exponential incepand cu declansarea pandemiei.

Iar Dr. Bogdan Neguleasa – medic primar in Medicina de Familie si specialist in homeopatie – a inteles importanta adaptarii la conditiile impuse de lupta anticovid.
Asadar pentru a veni in intampinarea pacientilor aflati in imposibilitatea de a se prezenta la consultul fizic sau care pur si simplu sunt precauti, medicul gorjean ofera atat consultatii fizice la cabinet, cat si consultatii online. Consultatiile sunt oferite doar pe baza unei programari corespunzatoare tipului de serviciu dorit de catre pacient.

Medicina trebuie sa fie despre vindecare completa, nu doar despre tratarea unor afectiuni

Incepand de la logo-ul HOMEOMED si pana la ultima pagina, totul se leaga de premisa enuntata mai sus, sugerand de altfel intreaga abordare a Dr. Bogdan Neguleasa. Pentru a putea identifica cu acuratete cauzele reale si adesea mai putin evidente ale deteriorarii starii de sanatate ale pacientilor – deloc putini; consultatia dureaza pana la 60 de minute.  Medicul aflat intr-o permanenta cautare si invatare a celor mai eficiente si noi metode de vindecare a pacientilor, acorda o atentie deosebita fiecarui caz. Tratamentele prescrise sunt personalizate complet, pentru a putea raspunde concret caracterului unic al fiecarui pacient. Nu exista un protocol standardizat care sa se poata aplica mai multor pacienti, chiar daca acestia pot prezenta, la prima vedere simptome asemanatoare.  Prin urmare, nu este indicata preluarea unei scheme de tratament chiar daca rezultatele sunt dintre cele mai reusite.

Pentru detalii suplimentare asupra homeopatiei ca stiinta, a beneficiilor remediilor homeopatice, cat si pentru programari, puteti consulta noul site HOMEOMED. 

 

 

 

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare