In Targu-Jiu avem cel mai mare PetShop din Oltenia – PetWorld!

 In Targu-Jiu avem cel mai mare PetShop din Oltenia – PetWorld!
Distribuie sa vada si prietenii tai

Anul acesta, Mos Nicolae a adus un cadou special iubitorilor de animale targujieni si nu numai. Chiar pe 06.12.2020, s-a deschis magazinul PetWorld, cel mai mare PetShop din Oltenia.

Aici puteti gasi viitorul membru al familiei Dumneavoastra. De la acvarii cu pestisori viu colorati si pana la iepurasi, hamsteri si pasari exotice, la PetWorld s-au reunit cu totii in asteptarea unor familii iubitoare care sa ii duca acasa.

petworld

Pentru a va face animalutele fericite, va recomandam sa le ingrijiti cu mare atentie, utilizand unul sau mai multe dintre produsele de ingrijire destinate fiecarei specii in parte.

Nu am uitat nici de nevoia acestora de a-si consuma energia. Asadar, va invitam alaturi de prietenii Dumneavoastra necuvantatori pentru a alege obiectul preferat dintr-o multitudine de jucarii.

Patrupedele se vor simti rasfatate alaturi de familiile iubitoare care stiu sa aleaga hrana cea mai potrivita animalutelor de companie. La PetWorld, veti regasi cu siguranta orice fel de sortiment cautati, fiindca dispunem de o gama foarte variata de produse alimentare pentru animalute.

Fito Farmacia PetWorld

Mai mult decat atat, tot in incinta PetWorld, va asteptam in Fito Farmacia noastra. Aici, specialistii nostri va pot oferi consultanta pentru a va ajuta sa faceti alegerea potrivita. In Fito Farmacia PetWorld gasiti o gama diversificata de seminte, flori, legume, dar si gazon, substraturi de inradacinare a plantelor. Nici produsele de protejare a acestora impotriva daunatorilor nu lipsesc. Avem insecticide, fungicide, ierbicide, destinate combaterii bolilor si daunatorilor care ataca culturile de legume, flori, pomi, vita de vie si culturi de camp.

Pentru a va facilita accesul facil la cel mai mare PetShop din Oltenia, ne-am pozitionat strategic.  Ne gasiti in Targu Jiu, pe Strada Termocentralei Numarul 28 (Intre Mall si Dedeman).

Va asteptam in magazinul nostru alaturi de prietenii necuvantatori , dar si pe pagina noastra de Facebook unde va vom tine mereu la curent cu ultimele noutati aparute!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare