Web Logistics oferă consultanță gratuită pentru firme, ONG-uri și instituții

 Web Logistics oferă consultanță gratuită pentru firme, ONG-uri și instituții
Distribuie sa vada si prietenii tai

Construiește-ți identitatea online corectă și evită cheltuielile inutile!

Managerii din Gorj pot beneficia de două ore de consultanță gratuită în luna martie 2024, pentru optimizarea identității online și evitarea erorilor costisitoare.

Din dorința de a răspunde unui număr cât mai mare de solicitări, am decis să oferim micilor antreprenori, managerilor de ONG-uri și instituțiilor o oportunitate unică: o sesiune de două ore de consultanță în vederea construirii unei identități online eficiente. Practic, managerii pot beneficia în martie 2024 de un serviciu PREMIUM, în mod gratuit, fără alt efort decât acela de a se programa prin WhatsApp la 0720 155 156.

Fie că vorbim persoane juridice, asociații sau instituții, managerii acestora se confruntă adesea cu dificultăți în definirea unei prezențe online corespunzătoare și în estimarea corectă a costurilor implicate. Mulți lideri recunosc importanța unei prezențe online bine definite, dar se simt blocați în procesul de planificare și implementare. Web Logistics vine în sprijinul lor, oferind consultanță gratuită timp de două ore pentru maximum 10 antreprenori în luna martie. Această inițiativă se adresează nu doar entităților private, ci și organizațiilor guvernamentale sau neguvernamentale.

Consultanța acoperă o gamă largă de aspecte, inclusiv identificarea nevoilor specifice ale afacerii sau instituției, estimarea costurilor reale ale unei identități online și dezvoltarea unui plan sustenabil pentru întreținerea unei reputații online adecvate.

Într-o epocă în care un website bine dezvoltat poate facilita accesul la diverse fonduri europene, guvernamentale sau granturi, Web Logistics își propune să educe antreprenorii asupra importanței unei înțelegeri profunde a nevoilor specifice și a impactului pe termen lung al unui website bine conceput.

Web Logistics își propune să contribuie la dezvoltarea unui mediu de afaceri competitiv în Gorj, oferind antreprenorilor instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-și optimiza prezența online și a construi o reputație solidă în mediul digital.

Antreprenorii sau managerii de organizații interesați să beneficieze de consultanță gratuită sunt invitați să contacteze echipa Web Logistics la numărul de telefon 0720 155 156 sau prin WhatsApp.

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare