Servicii

Mii de consumatori din online vad un singur mesaj: 

AL TAU!

       Marketingul fără utilizarea de formate digitale este de neconceput astăzi. Gadget-urile însoțesc fiecare consumator permanent, deschizand un spectru unic de posibilități pentru interacțiune directă și adresabilitate precisă grupurilor țintă vizate.
      Cu ajutorul echipei GORJBIZ va atingeți în mod eficient obiectivele de marketing si publicitate in mediul online si offline.

Pachet de baza Publicarea articolului, optimizarea si diseminarea continutului

        Publicarea pe platforma gorjbiz.ro a unui articol al carui continut il furnizati Dumneavoastra, va oferi mai multa vizibilitate afacerii. Echipa noastra, va face in plus si optimizarea corespunzatoare a continutului din punct de vedere SEO si vizual. Pentru eficientizarea rezultatelor, este importanta si diseminarea organica a materialului in social media, de care tot echipa Gorjbiz se va ocupa.

Banner-ele gorjbiz.ro

      Formatele disponibile pe site-ul nostru: Big size (728 × 90), Dreapta 1 (330 × 305), Long Big size (1110 x 180), Dreapta 2 (285 x 375). Spatiile pot fi contractate saptamanal sau lunar.

Optionale

      Orice campanie de marketing reusita implica atragerea atentiei si crearea de interes pentru grupul tinta vizat in campanie.

    Astazi reusita campaniilor de marketing implica mai mult decat oricand crearea de continut original care sa atraga atentia, dar si sa mentina interesului grupului tinta vizat. Asadar copywriting-ul face diferenta!

     Echipa noastra va crea pentru dumneavoastra continut autentic, inteligibil si relevant atat pentru articole de tip interviu, review produs / serviciu si advertorial.

     Asadar fie ca este vorba despre campanii in social media (platite si organice) sau despre campanii in presa locala si nationala, serviciile Gorjbiz includ copywriting-ul, optimizarea SEO si publicare atat in mediul online, cat si in offline.

     Continutul textual de calitate, nu poate fi lipsit de un continut vizual pe masura. Prin urmare, echipa Gorjbiz, va realiza pentru Dumneavoastra sedinte foto (corporate, fotografie de produs, etc), dar se va ocupa si de editare si optimizarea acestora pentru a avea rezultate optime.

Servicii de dezvoltare, mentenanta si promovare web

     Furnizam servicii de consultanta si inregistrare domenii web .ro si internationale. Gazduim website-uri pe servere proprii localizate in Bucuresti (RAID, SSD, backup hardware si soft).

     Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si framework-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:
1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python;
2. CMS: WordPress, Opencart;
3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.

Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly. Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri.

– backup-uri manuale si automate;
– actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite;
– optimizarea bazelor de date;
– devirusari online si offline;
– securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice;
– actualizare si dezvoltare de continut web.

Analiza & Consultanta. Strategie Personalizata.

 Focusare pe Rezultate. Performante Cuantificabile

      Suntem adeptii parteneriatelor de lunga durata, implicandu-ne activ in asigurarea succesului afacerii Dumneavoastra. Incepand cu analiza si consilierea profesionista, continuand cu strategia si implementarea campaniei si pana la cuantificarea rezultatelor, GORJBIZ va ofera asistenta pas cu pas.

      Specialistii nostri pot integra campaniile de promovare online cu organizarea unor evenimente corporate reusite. Pentru acestea din urma oferim: ghirlande/ arcade baloane, lansari baloane cu heliu, hostess, sonorizare si lumini, aranjamente florale, foto corner personalizat

       In plus, furnizam servicii de:
– promovare web / marketing online, SEO insite si offsite;
– realizarea si administrarea campaniilor de backlink-uri nationale si internationale;
– servicii de realizare logo si diverse elemente grafice;
– consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acestei.

      Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca Dumneavoastra sa aveti parte de strategia perfectă pentru campania de promovare dorita. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

 Pentru orice detaliu va stam la dispozitie cu informatii.

Contact: [email protected]
Telefon & Whatsapp: 0723.034.060 / Mitrut Stanoiu