Excelenta in servicii WEB profesionale poarta numele WEB LOGISTICS

 Excelenta in servicii WEB profesionale poarta numele WEB LOGISTICS
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ai o afacere noua si vrei sa iti faci intrarea in stil mare in mediul online?
Prezenta online a business-ului tau necesita servicii de cosmetizare sau operatii estetice complete?
STOP! Opreste-te din cautari fiindca ai ajuns pe cele mai pricepute maini!

WEB LOGISTICS integreaza profesionisti cu experienta de peste 20 de ani, din mai multe domenii de business, pentru a-ti oferi nu doar servicii de:

programare & dezvoltare web, optimizare, mentenanta, securitate
web design, fotografie digitala
dar si
mix de marketing digital complet (Google & Social Media ADS, Blogging, Copywriting)
consultanta in marketing

„Lucram in echipa, alaturi de clientii nostri, pentru a atinge obiectivul final: un site web profesionist, actualizat permanent si usor de utilizat.

Clientii nostri sunt implicati 100% in constructia afacerii lor online, deoarece modelam caracteristicile site-ului in functie de cerintele si specificatiile lor. Ne propunem sa oferim produse finale personalizate pentru fiecare proiect in care ne investim pasiunea, bazandu-ne pe abilitatile si perspectivele aduse de membrii echipei de profesionisti. Credem ca fiecare afacere se potriveste unui anumit profil de client. Secretul succesului consta in conturarea acestuia, stabilirea si implementarea etapelor de implicare a clientului vizat in afacere.
Ne propunem sa evidentiem prin continut si strategii de marketing personalizate—caracterul distinctiv al fiecarei afaceri, aducand-o in fata clientului potrivit.” – WEBLOGISTICS CEO

Skill-uri si tehnologii actualizate permanent

Invatam si ne actualizam ariile de expertiza permanent pentru a tine pasul cu inovarile tehnologice.
Tehnologia ne este prietena si ajutor de nadejde in a va oferi o experienta completa, nu doar simple servicii. Folosim cele mai noi tehnologii, pentru a dezvolta site-uri web de prezentare si solutii e-commerce, web si mobile responsive. Dezvoltam si editam module, plug-in-uri si coduri sursa pentru a ne adapta constant nevoilor clientilor nostri. Atat in site-urile cms, cat si in solutiile personalizate, eliminam virusi si cream site-uri sigure dupa o analiza exacta a codului.

Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate in procesul de dezvoltare si optimizare, asigurand o indexare corecta a continutului si o pozitionare optima in motoarele de cautare—conforme cu standardele web actuale.
Site-ul afacerii tale are nevoie de un design atragator, care sa reflecte marca, valorile si scopul intrinsec afacerii. Dar trebuie sa fie dispuna si de navigare intuitiva pe site, caracteristici interactive si inspirate si apeluri clare la actiune care sa-i ispiteasca pe viitorii clienti sa faca acel prim contact esential.

Si aici ajungem la SEO.

SEO inseamna respectul pentru consumatori si responsabilitatea sociala pe internet prin continutul pe care il cream si il promovam.

Constientizarea importantei procesului SEO de catre contractori si de catre toti cei care doresc sa aiba succes pe Internet si impactul acestuia asupra succesului sau esecului unei afaceri este misiunea noastra. Numarul de persoane care utilizeaza Internetul pentru a accesa informatii sau pentru a cumpara online este in crestere. Aproape orice produs sau serviciu online este acum tranzactionat.

Miliarde de persoane conectate la Internet, dar 95% dintre ele nu depasesc pagina de start Google atunci cand navigheaza pe internet. Intelegem deci, cat de important este procesul SEO. Indiferent de sfera de aplicare—fie ca este vorba de e-marketing politic, cultura, turism sau afaceri, industrii din cele mai diverse sau magazine virtualemarketingul online este un adevarat joc al seductiei in care trebuie sa mentinem constant atractia publicului tinta fata de noi—partenerul.

Serviciile noastre vizeaza:
* Cresterea vanzarilor afacerii tale si dezvoltarea comunitatii de afaceri in jurul business-ului tau
* Sporirea notorietatii brand-ului tau onsite si offsite

Suntem alaturi de tine pentru a crea, implementa si monitoriza proiecte cuantificabile de marketing online. Pentru fiecare intalnire observam publicul, ii invatam gusturile, ne imbracam cu cea mai frumoasa strategie, si abia dupa aceea il invitam sa danseze pe muzica sa preferata.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare