Descoperă INVESTALIM -fonduri europene de 600 de milioane de Euro disponibile pentru afaceri

 Descoperă INVESTALIM -fonduri europene de 600 de milioane de Euro disponibile pentru afaceri
Distribuie sa vada si prietenii tai

Antreprenorii din industria alimentară au acum șansa de a accesa fonduri europene în valoare de 600 de milioane de euro, puse la dispoziție de statul român în perioada 2023-2026, prin intermediul Programului INVESTALIM. Pentru a afla cum pot beneficia de această oportunitate unică, suntem încântați să anunțăm o întâlnire online exclusivă, programată pentru data de 4 octombrie 2023, între orele 18.30-20.00.

Programul INVESTALIM oferă sprijin financiar pentru investițiile din industria alimentară românească, inclusiv pentru înființarea de unități noi, extinderea capacităților existente și diversificarea producției în domenii precum prelucrarea cărnii, industria peștelui, producția de cartofi, sucuri din fructe și legume, fabricarea uleiurilor și grăsimilor, produse lactate, produse de morărit, pâine, zahăr și multe altele. Scopul programului este de a sprijini industria alimentară românească și de a consolida producția internă.

Moderatorul evenimentului este Ilariana-Maria JORS, expert în finanțări nerambursabile cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Ea va ghida participanții prin procesul de accesare a fondurilor europene și va oferi clarificări asupra tuturor aspectelor programului INVESTALIM.

Alături de Ilariana-Maria JORS, vor fi prezenți:

Ovidiu-Adrian CULCEAR, medic veterinar și consultant în accesarea fondurilor europene, cu experiență de succes în antreprenoriat. Ovidiu va prezenta toate informațiile esențiale despre programul INVESTALIM și va răspunde la întrebările participanților.

Andrei-Sorin BACIU, inginer horticol și antreprenor de succes în domeniul furnizării de utilaje grele și echipamente industriale. Andrei va discuta despre tehnologiile eligibile în cadrul programului, oferindu-le participanților o perspectivă valoroasă asupra echipamentelor pe care le pot achiziționa prin intermediul fondurilor europene.

Agenda evenimentului include prezentarea generală a programului INVESTALIM, prezentarea tehnologiilor eligibile, și o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri pentru a răspunde tuturor nelămuririlor participanților.

Pentru a participa la această întâlnire deosebită, accesați evenimentul folosind următoarele informații:

Această întâlnire reprezintă o oportunitate unică de a dezvolta afacerea Dumneavoastră și de a obține sprijin financiar pentru creșterea și diversificarea producției. Vă îndemnăm să vă salvați data de 4 octombrie 2023 și ora 18.30 în calendar și să vă alăturați nouă pentru a face un pas important în direcția dezvoltării afacerii dumneavoastră.

Despre Ethic Pro Consulting

Ethic Pro Consulting este o firmă specializată în consultanță și asistență pentru accesarea fondurilor europene și dezvoltarea afacerilor. Cu o echipă de experți cu o vastă experiență în domeniul finanțărilor nerambursabile, ne străduim de fiecare dată să oferim soluții personalizate antreprenorilor, adaptate specificului afacerii și cu perspective reale de succes.

Vă așteptăm cu entuziasm pe 4 octombrie!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare