Consultanta gratuita pentru imaginea ta online in scopul obținerii de fonduri prin programul de digitalizare

 Consultanta gratuita pentru imaginea ta online in scopul obținerii de fonduri prin programul de digitalizare
Distribuie sa vada si prietenii tai

Consultanta gratuita oferita de catre Web Logistics te ajuta sa fii printre beneficiarii Programului Operațional Competitivitate.

Practic, prin axa prioritară 2 – TIC pentru o economie digitală competitivă, Prioritatea de investiții 2b – Dezvoltarea produselor și serviciilor TIC, a comerțului electronic și a cererii de TIC, se vizeaza creșterea contribuției sectorului TIC pentru competitivitatea economică, prin:

Digitalizarea IMM din alte sectoare de activitate decât TIC;
• Creșterea competitivității IMM și dinamizarea sectorului TIC.

Lista de cheltuieli eligibile, redactata intr-un limbaj prea tehnic pentru multi antreprenori te impiedica sa iti scrii proiectul?

Nicio grija. Membrii echipei Web Logistics, cu peste 10 ani de experienta in programare, dezvoltare, promovare si mentenanta web iti vor explica totul, oferindu-ti o sesiune de consultanta gratuita. Pentru regiunea SV din bugetul de 100 milioane euro, vor fi repartizati 10.773.000,00 Euro, din care pana la 100.000 Euro pot fi ai tai.

Vrei sa iti faci un site sau sa ti-l refaci pe cel existent, prin programul DIGITALIZARE IMM, dar nu stii CE SA CERI?

Mitrut Stanoiu - Web LogisticsSuntem aici pentru a te ajuta sa intelegi ce anume iti lipseste pentru a avea o prezenta online atragatoare. Echipa noastra integreaza specialisti in marketing clasic si digital, gata sa iti schiteze strategia de promovare potrivita.

Mult asteptatul program isi deschide portile „digitale” incepand cu mai 2021.

Este important sa incepi prin a-ti da seama, daca esti un solicitant eligibil. Asadar, te invitam sa te informezi temeinic. Pentru proiectele care vizeaza acordarea de sprijin financiar nerambursabil pentru digitalizarea IMM-rilor cu profil NON IT (IMM-urile cu obiect principal de activitate altul decat TIC) sunt excluse de la finantare IMM care au avut autorizate codurile CAEN 2611, 2612, 2620, 2630, 6201, 6202, 6203, 6209, 6311, 6312, 7211, 7219. IMM-urile eligibile, trebuie sa fi avut o medie a cifrei de afaceri in ultimii 3 ani cel putin de 2 ori mai mare decat valoarea cheltuielilor eligibile. Mai mult, acestea nu trebuie sa fi beneficiat de sprijin financiar din fonduri publice, inclusiv fonduri UE, în ultimii 5 ani. Nici sa deruleze proiecte finanţate în prezent, parţial sau în totalitate, din alte surse publice, pentru aceleaşi activităţi, în cadrul unor proiecte similare cu cel care constituie obiectul cererii de finanţare.

Contacteaza Web Logistics, cat mai repede pentru a beneficia GRATUIT de un audit!

Impreuna vom identifica exact nevoile companiei tale din punct de vedere al IDENTITATII si REPUTATIEI tale online, pentru ca tu sa iti cresti sansele de a primi finantarea.
Nu rata startul in cursa digitalizarii, aplicand in timp util pentru proiectul dorit.

Contact Web Logistics
Mitrut Stanoiu – 0723034060
office@weblogistics.ro

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare