Finantare de 560.000 RON pentru tinerii sportivi si artisti

 Finantare de 560.000 RON pentru tinerii sportivi si artisti
Distribuie sa vada si prietenii tai

MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate lanseaza editia a 17-a a Programului MOL de promovare a talentelor, cu o finantare alocata anul acesta in valoare de 560.000 RON.

Programul ofera sprijin financiar pentru achizitionarea de materiale, echipament sportiv, instrumente muzicale sau pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare la concursuri, festivaluri, cantonamente.

Multi tineri sportivi si artisti, impreuna cu antrenorii si profesorii lor, iau in considerare Programul MOL talente, iar aceasta recunoastere inseamna mult pentru noi. Pentru MOL, sustinerea performantei tinerilor talentati cu rezultate deosebite ramane o preocupare prioritara si constanta si reafirma angajamentul nostru pentru programe de responsabilitate sociala care sa aduca o schimbare in bine”, a declarat Camelia Ene, Country Chairman & CEO MOL Romania.

Tinerii sportivi si artisti cu varste cuprinse intre 8 si 18 ani pot depune proiectele online pana la data de 23 iunie 2022 pe site-ul Fundatiei Pentru Comunitate.

Pot fi inscrise atat proiecte individuale, cat si propuneri realizate de echipe sportive sau ansambluri artistice. Solicitarile de finantare trebuie sa contina descrierea rezultatelor solicitantilor, recomandarile profesorilor si antrenorilor pregatitori, o lista cu obiectivele de viitor si bugetul necesar pentru realizarea acestora.

Multi tineri realizeaza ca rezultatele trebuie promovate si performanta trebuie sustinuta. Ii incurajam pe cei care doresc sa se inscrie in program sa cuprinda in proiectul propriu toate realizarile din ultimii doi ani si sa explice clar scopul pe care doresc sa-l atinga in perioada urmatoare, inclusiv finantarea de care au nevoie. Gasesc informatiile necesare inscrierii pe website-ul Fundatiei si ne pot contacta pe tot parcursul perioadei de inscriere. Pot comunica si in grupul de Facebook al programului, infiintat tocmai cu acest scop”, a mai punctat András Imre, directorul executiv al Fundatiei Pentru Comunitate.

Pe parcursul celor 16 editii ale Programului au fost sustinuti 3.061 de tineri si 2.409 de proiecte din Romania, cu o finantare totala alocata in valoare de 5.467.000 RON.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare