Peștișani: ”Acasă la Brâncuși” ajunge la București

 Peștișani: ”Acasă la Brâncuși” ajunge la București
Distribuie sa vada si prietenii tai

Peștișani, comuna gorjeană care se mândrește cu titlul de „Acasă la Brâncuși”, își va prezenta frumusețile și tradițiile la București, în cadrul Galei „România ești tu”, ediția a II-a, ce va avea loc pe 27 martie 2024, la Palatul Parlamentului.

Evenimentul va fi o ocazie unică pentru locuitorii capitalei de a descoperi magia locului unde s-a născut marele sculptor Constantin Brâncuși. Vizitatorii vor putea admira exponate din Casa Muzeu Brâncuși, vor degusta produse tradiționale locale și vor participa la diverse momente artistice.

Pe lângă bogata moștenire culturală, Peștișani oferă și o varietate de atracții naturale: lacurile de acumulare Clocotiș și Vâja, rezervația naturală Piatra Boroștenilor și Masivul Vâlcan.

„Prețuim tradițiile și promovăm autenticul românesc. Vă invităm să ne cunoașteți la București, la Gala „România ești tu”, și să descoperiți comorile ascunse ale comunei Peștișani”, a declarat primarul comunei, Cosmin Pigui.

Pe lângă prezentarea comunei Peștișani, Gala „România ești tu” va reuni și alte regiuni ale țării, oferind o imagine bogată și diversă a culturii și tradițiilor românești.

Motive să vizitați Peștișani:

Casa Muzeu Constantin Brâncuși
Festivalul RomânIA Autentică-Hobița
Turneul Internațional Stradivarius
Festivalul de Artă-Film în Sat
Festivalul Sarmalelor și Piftiilor Radu Ciobanu
Lacurile de acumulare Clocotiș și Vâja
Rezervația naturală Piatra Boroștenilor
Masivul Vâlcan

Gala „România ești tu”:

Data: 27 martie 2024
Locul: Palatul Parlamentului
Program: 10:00 – 18:00

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare