Spitalul de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu Runcu: O alegere excelentă pentru prevenție și tratament

 Spitalul de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu Runcu: O alegere excelentă pentru prevenție și tratament
Distribuie sa vada si prietenii tai

În lumea agitată și stresantă în care trăim, sănătatea noastră este adesea neglijată. Cu toate acestea, este esențial să ne protejăm plămânii și să îi menținem într-o stare bună pentru a ne bucura de o viață sănătoasă și activă. Spitalul de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu Runcu este locul unde puteți găsi servicii medicale de calitate superioară, atât în ceea ce privește prevenția, cât și tratamentul afecțiunilor pulmonare și recuperarea post-covid.

Pentru toți cei care lucrează în medii toxice sau sunt fumători, este crucial să acorde o atenție deosebită sănătății plămânilor. Spitalul de la Dobrița oferă consultații specializate și servicii ambulatorii de înaltă calitate pentru acești pacienți.

Spitalul de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu Runcu oferă o gamă largă de servicii: spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate și servicii paraclinice necesare pentru asigurarea îngrijirii pacienților cronici. Dotat cu echipamente și aparatură medicală de ultimă generație pentru investigații și recuperare medicală, Spitalul poate furniza servicii medicale corespunzătoare specialităților aprobate în structura sa organizatorică.

Una dintre realizările remarcabile ale spitalului este proporția scăzută a bolnavilor externați care se reinternează pentru aceeași patologie într-un interval de 48 de ore. Această proporție este sub 5%, ceea ce indică calitatea serviciilor noastre și eficacitatea tratamentului aplicat.

De asemenea, proporția pacienților transferați în alt spital pentru aceeași patologie într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mică de 0,05%. Aceasta demonstrează că Spitalul de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu Runcu poate gestiona cu succes cazurile complexe și poate oferi un tratament eficient, fără a necesita transferul pacienților către alte instituții.

În plus, pacienții care au trecut prin infecția cu COVID-19, dar și prin alte afecțiuni respiratorii pot beneficia de servicii de recuperare respiratorie în cadrul Secțiilor de Recuperare Respiratorie din cadrul spitalului. Medicii specialiști pneumologi îndrumă pacienții cu deosebită atenție, aceștia fiind îngrijiți ulterior, cu aceeași dedicare și profesionalism de către întreg personalul medical. Recuperarea respiratorie este esențială pentru a restabili funcția pulmonară și a readuce pacienții la starea lor optimă de sănătate.

Indiferent de afecțiunea pulmonară sau de preocupările Dumneavoastră legate de sănătatea plămânilor, Spitalul de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu Runcu este locul unde veți găsi specialiști în domeniu și servicii medicale de înaltă calitate. Echipa dedicată de medici și personal medical vă vor îngriji cu atenție și profesionalism, asigurându-se că veți primi tratamentul adecvat și sfaturi prețioase pentru menținerea sănătății plămânilor.

Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu dă asigurări că performanțele spitalului vor fi permanent depășite printr-o îmbunătățire continuă a condițiilor și serviciilor oferite pacienților.

Nu amânați și nu ignorați semnele de alarmă ale plămânilor Dumneavoastră!

Adresați-vă specialiștilor din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Tudor Vladimirescu Runcu pentru a primi îngrijirea de care aveți nevoie!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare