Sectorul de producție gorjean se dezvoltă post-pandemie

 Sectorul de producție gorjean se dezvoltă post-pandemie
Distribuie sa vada si prietenii tai

Pandemia nu a stopat ritmul de creștere constantă menținut de firma româno-italiană, CNC Tech.

Așadar, în loc să își restrângă activitatea cum s-a întâmplat cu numeroase firme din domeniu, societatea ce-și are sediul în Bumbești-Jiu a dovedit clienților că este un partener de încredere, stabil chiar și în vremuri incerte.

CNC TECH a știut să gestioneze și să depășească cu brio criza generată de scumpirea materiilor prime și de prelungirea perioadelor de aprovizionare cu peste 200%. Mai mult, pe lângă menținerea nivelul optim de comenzi, a reușit să determine o asemenea majorare a cererii pentru serviciile companiei, încât să se justifice deplin creșterea semnificativă a capacităților de producție.

Una dintre investițiile importante realizate de către CNC TECH a fost achiziția unui nou Centru de Prelucrare Vertical cu CNC. Noul utilaj, un DOOSAN DNM 6700, pe 3 axe, poate prelucra până la x=1300mm, y=670mm, z=625mm. Greutatea maximă a produselor prelucrate se poate ridică până la 1300 kg, fiind așadar potrivită prelucrării unei game de produse de dimensiuni medii și mari.

Achiziția a fost realizată prin intermediul Ro-Mega Trade SRL—importatorul oficial al mărcii coreene în România.

Pe lângă timpi mai scurți de livrare și gradul ridicat al preciziei pieselor executate, CNC TECH apreciază calitățile noului utilaj din perspectiva mediului. Noul Centru de Prelucrare Vertical cu CNC—realizat în conformitate cu normele CE este prietenos cu mediul, asigurând deci o diminuare a consumului de energie electrică consumată.

CNC TECH caută pentru noul utilaj personal calificat, cu experiență de operare în sistemul de comandă FANUC.

Operatorul trebuie să fie capabil să exploateze calitățile deosebite ale echipamentului. Utilizând cele 30 de scule din magazia utilajului într-o manieră profesionistă, se obțin piese de calitate. Cei interesați pot accesa secțiunea CARIERE pentru a-și depune CV-urile.

Clienții, dar și economia locală, se vor bucura pe viitor de majorarea cu mai mult de 12% a capacității de producție a CNC TECH.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare