Firmele din Gorj invitate la Cel Mai Mare Târg Multisectorial din Lume!

 Firmele din Gorj invitate la Cel Mai Mare Târg Multisectorial din Lume!
Distribuie sa vada si prietenii tai

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în parteneriat cu Asociația Operatorilor din Agricultura Ecologică – “BIO România”, lansează o invitație specială pentru firmele din Oltenia. Acestea sunt invitate să participe la prestigiosul târg multisectorial CIIE Import Expo Shanghai 2023, care va avea loc în perioada 5-10 noiembrie 2023. Acest eveniment de amploare mondială reprezintă cel mai mare târg de profil din lume, oferind oportunități uriașe de dezvoltare și promovare pe piața internațională.

CIIE Shanghai va fi organizat pe pavilioane tematice, iar România se va evidenția prin prezența sa în patru domenii de activitate-cheie: alimente și băuturi, mobilă, modă (inclusiv tradițională românească) și produse industriale. Pentru firmele participante, acesta este momentul ideal de a identifica potențiali parteneri de afaceri, de a-și promova mărcile și de a obține o mai bună înțelegere a pieței chinezești.

Companiile din România au oportunitatea de a-și deconta cheltuielile de participare, precum închirierea spațiilor expoziționale și serviciile aferente, alături de 50% din costurile de transport și cazare, prin subvenția acordată prin Programul de Promovare a Exportului 2023. Această inițiativă generoasă vine ca o sprijin pentru ca firmele din Gorj să-și poată maximiza prezența și impactul la acest eveniment de prestigiu.

Firmele interesate să participe trebuie să se asigure că operațiunile lor de export sunt compatibile cu profilul târgului, astfel încât să beneficieze de toate avantajele acestui eveniment de amploare.

Pentru mai multe informații și detalii despre participare, persoana de contact este Doamna Cornelia Banghea la numărul de telefon: 0351.802.770 sau prin e-mail la adresa: cornelia.banghea@adroltenia.ro.

Prin participarea la CIIE Import Expo Shanghai 2023, firmele din Gorj au ocazia de a-și extinde orizonturile și de a intra în contact cu o piață cu un potențial imens de dezvoltare. Evenimentul reprezintă o rampă de lansare pentru afacerile ce doresc să exploreze oportunitățile internaționale și să facă pași importanți către creșterea și consolidarea poziției lor pe plan global.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare