Proiect de succes – Electric UP – implementat de către o firmă din Gorj

 Proiect de succes – Electric UP – implementat de către o firmă din Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Managementul societății CNC TECH a arătat constanță în demersurile efectuate pentru a îmbunătăți permanent atât condițiile de muncă pentru angajați, eficientiza procesele de producție, cât și pentru a reduce emisiile de gaze în atmosfera și a proteja mediul. Ultimul proiect implementat în cadrul firmei a vizat tocmai acest aspect al protecției mediului.

În perioada august-noiembrie 2022 a fost implementat proiectul Construire sistem fotovoltaic de 61,32 kW cu sistem de stocare inclus și stație de reîncărcare electrică de 60 kW, în cadrul programului Electric Up. Valoarea proiectului derulat prin Guvernul României se ridică la 306.039,00 RON.

Prin suplimentarea investiției cu fonduri proprii, în final, s-au realizat:
• sistemul fotovoltaic cu capacitatea de producție de 81,6 KW,
• o statie de reîncărcare pentru mașini electrice cu capacitatea de 60KW DC și 22 KW AC,
• sistem de stocare în baterii de 15KW.

 

S-au montat:

• 204 panouri Sun Energy cu capacitate de 400 W,
• 3 invertoare Huawei, de 50KW, 17 KW și 10 KW (hibrid),
• 3 baterii de 5KW Huawei.
Centrala fotovoltaică a fost dotată cu un sistem performant de management care asigură optimizarea consumului de energie electrică și de încărcare a bateriilor.

 

Cătălin Dăneț- CEO CNC TECH SRL: „Avem în dotare pentru moment și un autoturism electric și intenționam în perioada următoare să majorăm numărul lor. Sigur, pe lângă protecția mediului, sperăm ca prin această investiție să obținem și diminuarea costurilor cu energia electrică. Vizăm per total, o optimizare generală a cheltuielilor, reușind astfel să oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate, la un preț foarte competitiv. Anul viitor sunt deja planificate noi proiecte de optimizare a activității CNC TECH SRL, despre acestea urmând să detaliem la timpul potrivit.”

Acțiunile întreprinse în cadrul societății cu sediul în Bumbești-Jiu se integrează în Planul de acțiune al UE „Către reducerea la zero a poluării aerului, apei și solului” – mai multe detalii aici.

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments