Printech Company – servicii premium de IT, retelistica si instalatii de climatizare

 Printech Company – servicii premium de IT, retelistica si instalatii de climatizare
Distribuie sa vada si prietenii tai

Printech Company inseamna peste 15 ani de servicii de servicii IT premium la care se adauga astazi si servicii complete pentru INSTALATIILE DE CLIMATIZARE. 

De la infiintarea societatii si pana astazi, am oferit clientilor nostri echipamente si solutii birotice, de la cei mai renumiti producatori si distribuitori in domeniu. Suntem mandri sa fim parteneri oficiali ai TP-Link, Canon, Brother, Kaspersky, HP, DELL. 

Solutii personalizate in functie de bugetul tau

Faptul ca lucram cu cele mai renumite marci, inseamna ca avem si avantajul unor preturi flexibile. Indiferent de bugetul tau, Printech Company îti da posibilitatea sa alegi dintr-o gama variata de produse, de la cartuse compatibile de cea mai buna calitate, la cartuse originale OEM, de la imprimante de dimensiuni mici, la copiatoare profesionale. Ne dorim sa oferim experiente pozitive fiecarui client, prin diversitatea produselor si consultanta personalizata. Toate produsele sunt certificate la standarde de calitate internationala, fabricate la cele mai înalte standarde, conform politicilor internationale pentru conformitate. Printech Company ofera produse importate direct de la producatori sau distribuitori autorizati, în baza contractelor de distributie autorizate.

Serviciile noastre

Incepand de la ACHIZITIA de calculatoare, laptopuri, imprimante, copiatoare sau alte accesorii de birotica, si pana la SERVICE-ul acestora, furnizorul tau de incredere este Printech. 

Noi te putem ajuta sa recuperezi datele din calculatorul defect, facand totodata si o devirusare adecvata.

Daca in schimb, trebuie sa lucrezi in conexiune permanenta cu coelgii tai, CONTACTEAZA-NE si iti vom configura noi reteaua!

In cazul in care aveti nevoie sa achizitionati un copiator, societatea noastra va ofera acest echipament spre folosinta, GRATIS. Toate costurile de intretinere (SERVICE, PIESE, MANOPERA, INSTALARE, INSTRUIRE si TRANSPORT) a echipamentelor date spre folosinta vor fi in sarcina noastra.

Consultanta asigurata

Cartusul, piesa, sau imprimanta potrivita, sunt greu de gasit atunci când ai de ales dintre sute de modele, asa ca lasa-ne sa te ajutam sa primesti exact ce ti se potriveste si ai nevoie. Suntem pregatiti sa raspundem celor mai pretentiosi clienti.

SUNA ACUM!
Departament Vanzari: 0353416464
Departament Service Calculatoare/Laptopuri: 0735564784
Departament Service Copiatoare/Imprimante: 0735564786; 0735564787
Departament Service Incarcari cartuse imprimanta: 0735564782

Ne-am dorit ca Printech Company sa fie diferit si am reusit!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina TirbanPostari asemanatoare