COMTEC- de 30 de ani un nume de referinta in domeniul IT&C

 COMTEC- de 30 de ani un nume de referinta in domeniul IT&C

   [email protected]

   0722.412.848, 0724.684.922

   http://www.comtecnet.ro/

Distribuie sa vada si prietenii tai

Comtec – astazi unul din cei mai mari distribuitori de echipamente si solutii IT&C din Sudul Romaniei, este o companie cu capital 100% privat, infiintata in anul 1991.

Profesionalism. Calitate. Respect. Orientare fata de partener

Inca de la infiintare, am oferit atat profesionalism, servicii si produse de cea mai inalta calitate, cat si respect fata de clientii si partenerii nostri. In opinia noastra, cea mai importanta carte de vizita a unei societati o reprezinta portofoliul acesteia. Noi ne putem mandri cu un portofoliu bogat de clienti, dar si de proiecte bine realizate. Valorile de mai sus, ne-au ghidat in a deveni ceea ce suntem azi- un nume de referinta in domeniul IT&C.

Atestarea in domeniul calitatii, cat si certificarile detinute de catre SC COMTEC SRL, alaturi de competentele detinute de specialistii nostri, ofera garantia calitatii in tot ceea ce facem. Astfel, am reusit, prin calitatea serviciilor oferite, sa fim principalul furnizor de solutii si servicii integrate IT atat pentru companiile mari cat si pentru cele mici si mijloci.

Solutii complete IT&C pe masura fiecarui client

Misiunea noastra, ca parte a strategiei pe termen lung a companiei, este de a oferi beneficiarilor solutii complete, ce pot satisface orice exigente, atat privind termenele de livrare cat si calitatea lucrarilor executate. Astfel, ne-am obligat sa investim in mod continuu, atat in dotarea tehnica cat si in pregatirea continua a personalului.

Va garantam seriozitate si calitate in serviciile oferite!

  • SERVICE CALCULATOARE, IMPRIMANTE, COPIATOARE, INCARCARE CARTUSE

  • EXECUTIE SI VERIFICARE RETELE ELECTRICE

Proiectam, executam, verificam, intretinem retele electrice, inclusiv prize de pamant.

  • RETELE STRUCTURATE DATE-VOCE

Oferim servicii complete, de la analiza si proiectare, pana la servicii de administrare de retea, mentenanta garantie si postgarantie atat pentru retele instalate de firma noastra cat si pentru retele deja existente. Furnizam echipamente, realizam proiectare, instalare, configurare, securizare si intretinere a retelelor structurate date-voce, oferind solutia tehnica optima adaptata cerintelor si conditiilor impuse de client.

  • FIBRA OPTICA

Furnizam componentele de retea, instalam retelele de fibra optica, atat aerian pe stalpi si pe fatadele cladirilor, cat si interior prin canal de cabluri sau tubulatura si subteran. Executam si lucrari de punere in functiune si mentenanta pentru retele de fibra optica.

  • SONORIZARI PROFESIONALE

Proiectam furnizam si instalam sisteme de sonorizare profesionale. Oferim sisteme de lumini profesionale, scanner, stroboscop, laser, masina fum, proiectoare, etc.

  • SISTEME SECURITATE PENTRU DETECTIE SI ALARMARE EFRACTIE, SUPRAVEGHERE VIDEO, CONTROL ACCES

Proiectam, intocmim dosarul in vederea avizarii si instalam sisteme de detectie si avertizare efractie cat si supraveghere video. Executam lucrari de intretinere pentru sistemele de supraveghere si securitate instalate de firma noastra dar si pentru alte sisteme. Instruim beneficiarii in vederea operarii sistemelor si echipamenteleor, oferind si asistenta tehnica pe durata utilizarii sistemelor si echipamentelor furnizate. Materialele si echipamentele necesare lucrarii pot fi puse la dispozitie de beneficiar sau furnizate de catre firma noastra la cele mai bune preturi

  • AUTOMATIZARI INDUSTRIALE, DISPECERAT ENERGETIC

Proiectam si instalam retele industriale Modbus, Ethernet, RS 232, RS-485 etc.  Furnizam si instalam convertoare media, switch-uri, echipamente wifi industriale, servere si calculatoare industriale. Instalam si dezvoltam, integram software pentru aplicatii in industrie folosind tehnologii deschise si scalabile, Cogent OPC DATA HUB, Iconics Genesis, Proficy HMI/Cimplicity, Kepware, etc.
Proiectam si montam sisteme dispecerat Energetic. Instalam sisteme de monitorizare a energiei electrice (programare/instalare contori monofazic/trifazic, reductori de tensiune, software achizitie date proprietar)

  • INSTALATII AER CONDITIONAT

Asiguram montaj, intretinere si service pentru orice tip de aer conditionat.Sisteme de climatizare clasa A energetic pentru toate tipurile de imobile: residential sau office. Asiguram identificarea si remedierea defectiunilor, curatarea unitatii exterioare si a filtrelor la interior, curatarea evaporatorului, condensatorului si tavii de condens, verificarea legaturilor electrice, verificarea drenajului, masurarea parametrilor compresorului, masurarea presiunii de functionare.

  • CENTRALE SI RETELE TELEFONICE

Proiectam, furnizam si instalam solutii telefonie fixa, atat in tehnologie analogica cat si IP.

  • SISTEME FOTOVOLTAICE

Proiectam si realizam sisteme fotovoltaice, atat in configuratii on grid, off grid cat si hibride.
Furnizam si instalam sisteme complete fotovoltaice, panouri fotovoltaice, incarcatoare, invertoare, acumulatori, surse stabilizate.

Va asteptam la sediul COMTEC din Bvd. Constantin Brâncuși, Nr. 3A, Târgu-Jiu, Gorj!

Program
Luni – Vineri: 8:30 – 16:30
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Galerie:

Adresa: Bvd. Constantin Brâncuși, Nr. 3A, Târgu-Jiu, Gorj

Harta-comtecPostari asemanatoare