Pavilion modular pentru Sectia ATI COVID la SJU Targu Jiu

 Pavilion modular pentru Sectia ATI COVID la SJU Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Vicepresedintele Consiliului Judetean Gorj, Cristinel Rujan, a anuntat ca urmeaza sa apara un pavilion modular pentru Sectia ATI COVID la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu. Finantarea va veni de la Consilul Judetean.

Consilierii judeteni sunt convocati pentru o sedinta in care este propusa rectificarea bugetara, in primul rand pentru cheltuieli de functionare pana la sfarsitul anului, pentru Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. De asemenea, pentru asigurarea finantarii pe Programul National de Oncologie, pentru tratamentul bolnavilor oncologici. Va fi propus si un proiect de hotarare de consiliu judetean pentru asigurarea finantarii in vederea realizarii unui pavilion modular pentru ATI-COVID, pentru extinderea capacitatii Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, pe tratare a pacientilor infectati cu SARS-CoV-2, in sistem modular. Pentru spitalul de Pneumoftiziologie de la Dobrita este propusa aprobarea indicatorilor pentru achizitionarea din fonduri europene a materialelor de protectie si a unui computer tomograf care va fi achizitionat prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM), valoarea totala fiind de 5,7 milioane de lei”, a transmis Cristinel Rujan.

Pana astazi, 26 noiembrie, pe teritoriul judetului Gorj, au fost confirmate 4.177 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

 

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare