Locuri suplimentare in gradinitele si cresele din Targu Jiu

 Locuri suplimentare in gradinitele si cresele din Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat ca din 2021 vor fi mai multe locuri la cresele si gradinitele din oras. In jur de 400 de locuri vor fi in plus, iar cei mici vor putea beneficia de toate conditiile.

400 de locuri in plus pana in anul 2021 in gradinitele si cresele din Targu Jiu! Continuam seria de investitii la nivelul municipiului, in ceea ce priveste invatamantul prescolar. Ne dorim sa cream un numar suficient de locuri, in asa fel incat sa nu mai existe probleme la inscrierea copiilor.

Astazi am primit o adresa de la Ministerul Educatiei prin care suntem anuntati ca gradinita pe care dorim sa o amenajam in strada A.I. Cuza a fost inclusa in proiectul privind Reforma Educatiei Timpurii in Romania, ceea ce inseamna ca vom avea finantarea necesara pentru asigurarea unor conditii moderne.

Este vorba despre o gradinita cu patru grupe, la care se adauga investitiile pe care noi le-am facut deja in acelasi domeniu pentru amenajarea sediului Gradinitei nr. 15, reabilitarea Gradinitei nr. 20, acolo unde se lucreaza pentru amenajarea salilor ce vor adaposti grupe cu program prelungit, construirea unui nou corp pentru Gradinita Constantin Brancusi ce va fi finalizat in curand, construirea unei gradinite in strada Hidrocentralei, obiectiv aflat in curs de realizare si care va adaposti 3 grupe, dar si reabilitarea cu fonduri europene a celor doua gradinite – Mihai Eminescu si Nr. 8. Toate aceste investitii au menirea de a moderniza si mari capacitatea unitatilor destinate invatamantului prescolar (aici incluzand si cresele care functioneaza alaturi de gradinite)”, a anuntat primarul Romanescu pe un site de socializare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare