Investitia la o gradinita din Targu Jiu a fost finalizata

 Investitia la o gradinita din Targu Jiu a fost finalizata
Distribuie sa vada si prietenii tai

Lucrarile de reabilitare si extindere a gradinitei Numarul 8 de pe strada Mioritei din Targu Jiu au fost finalizate.

Gradinita a beneficiat de construirea unui nou corp de cladire, care a marit capacitatea unitatii de invatamant cu 80 de locuri, investitia  fiind finantata, in mare masura, din fonduri europene.

Este prima gradinita pe care am finalizat-o, cu finantare europeana. Vorbim de o investitie de un milion de euro. Vizeaza extinderea gradinitei de pe strada Mioritei cu inca patru grupe cu program prelungit. Spatiile sunt extrem de generoase. Am si o mare satisfactie, aceasta gradinita este realizata de un antreprenor din Municipiul Targu Jiu. Lucrarea a fost finalizata mai devreme decat termenul prevazut in contract. Urmeaza si gradinitele de pe Olari si din spatele colegiului Ion Mincu. Vor fi finalizate la inceputul lui septembrie pentru ca dupa aceasta data numarul de copii trebuie sa creasca la fiecare dintre aceste gradinite”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Targu Jiu.

Noua cladire este in deplina concordanta cu standardele europene in domeniu si isi va astepta fericitii beneficiari in toamna acestui an.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare