GorjBIZ sustine antreprenoriatul gorjean – astazi este despre PET WORLD – locul preferat al prietenului tau necuvantator

 GorjBIZ sustine antreprenoriatul gorjean – astazi este despre PET WORLD – locul preferat al prietenului tau  necuvantator
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sfarsitul anului trecut a fost marcat de mult-asteptata deschidere a celui mai mare magazin destinat ingrijirii si achizitionarii animalelor de companie, comune sau mai putin comune. Se simtea de mult timp lipsa unui spatiu dedicat, de o asemenea anvergura si atat de specializat.

Practic, tinerii antreprenori care au creat minunata lume PET WORLD au identificat si solutionat o problema bine-cunoscuta in zona noastra. Este vorba despre lipsa acelui loc in care sa te poti duce linistit sa iti iei tot ce iti trebuie pentru prietenul tau cel mai bun. Si daca nu stii cum sa-l ingrijesti mai bine, poti primi cele mai avizate sfaturi de la consultantii PET WORLD.

Aflati toate noutatile PET WORLD urmarind pagina noastra de FACEBOOK!

Pentru a-ti usura cautarile printre numeroasele noastre produse de marca, echipa GorjBiz va avea grija sa te informeze constant asupra tuturor noutatilor si promotiilor pe care PET WORLD ti le ofera permanent.

Activeaza notificarile si vei afla totodata informatii de interes pentru bunastarea prietenului tau necuvantator, sfaturi de la specialiasti si indicatii asupra produselor cele mai cautate.

PRETURI extrem de COMPETITIVE

Primul aspect pentru care se preocupa orice posesor de animalut de companie este cel al asigurarii celui mai potrivit tip de hrana. Tocmai de aceea la PET WORLD veti regasi cu siguranta orice fel de sortiment cautati, fiindca dispunem de o gama foarte variata de produse alimentare pentru animalute.

Nici produsele de ingrijire a prietenilor blanosi nu lipsesc din oferta. PET WORLD ofera toate „cosmeticele” necesare mentinerii sanatatii animalutului preferat.

Proprietar PET WORLD: „Toate produsele comercializate in cadrul magazinului asigura un raport Calitate-Pret excelent, intrucat suntem intr-o permanenta cercetare de piata si vizam impunerea in cel mai scurt timp ca LIDER pe piata de profil din zona.”

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare