Google ofera in Romania peste 1250 de burse in IT

 Google ofera in Romania peste 1250 de burse in IT
Distribuie sa vada si prietenii tai

Google anunta disponibilitatea a 1.255 de burse in Romania pentru obtinerea de certificate in domeniul IT, in cadrul a doua proiecte. Bursele sunt acordate cu sprijinul organizatiilor partenere si vor fi utilizate pentru urmarea de cursuri specializate pe platforma Coursera, Google acoperind costurile acestora.

Unul dintre proiecte este Digital Women, in cadrul caruia vor fi acordate burse catre 755 de femei care vor sa-si construiasca o cariera in tehnologie. Proiectul se adreseaza femeilor in somaj sau celor care ocupa locuri de munca periclitate. Bursele sunt destinate pentru urmarea programului „IT Support Specialist Certificate” dezvoltat de Google. Click AICI pentru detalii si inscrieri.

Al doilea program anuntat este cel derulat de Fundatia Leaders, care va distribui in Romania 500 de burse.. Acestea vor putea fi folosite pentru a urma cursuri intr-unul dintre cele 4 programe: IT Support, Data Analytics, Project Management, UX Design. Bursele se adreseaza tinerilor profesionisti si studentilor. Detalii si inscrieri pe platforma programului.

Proiectele pe care le dezvoltam in Romania alaturi de partenerii nostri sunt un sprijin pentru cei afectati de schimbarile economice profunde prin care trecem, un mod prin care sa dobandeasca competentele necesare pentru job-urile viitorului. Acestea sunt parte din programul Grow with Google, prin care sprijinim oamenii sa-si dezvolte competentele digitale. Grow with Google a fost lansat in Romania in urma cu 5 ani, iar pana in prezent am pregatit peste 250.000 de persoane”, a punctat Dan Oros, Head of Marketing Google Romania.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare