Finantari de 300.000 de euro pentru startup-uri eco

 Finantari de 300.000 de euro pentru startup-uri eco
Distribuie sa vada si prietenii tai

Consortiul format din Impact Hub Bucharest, The Climate Vertical din Romania si Innovation Starter din Bulgaria, cu sprijinul EIT Climate KIC, dezvolta Black Sea ClimAccelerator, un program de accelerare pentru startup-urile green si solutii de eco-inovare prin care vrea sa contribuie la rezolvarea problemelor globale.

Prima editie a Black Sea ClimAccelerator va sustine 42 de startup-uri green din Romania si Bulgaria, aflate in diferite stadii de dezvoltare, cu mentorat, consultanta in afaceri si pregatire pentru atragerea de investitii, dar si de o finantare totala de 300.000 de euro.

Participarea in cadrul programului de accelerare este gratuita si include activitati de sprijin personalizate, impartite in 3 categorii, in functie de nevoile de crestere:

  • Startup-urile care au o idee si sunt in stadiul incipient se incadreaza in prima categorie – Early stage.
  • Startup-urile care au un prototip validat cu clienti se incadreaza in categoria a doua – MVP.
  • Startup-urile care au solutii scalabile se inscriu in categoria a treia – Growth.

Inscrierile pentru startup-urile din categoriile 1 si 2 sunt deschise pana pe 15 septembrie. Startup-urile din categoria 3 vor intra in program in urma unei invitatii din partea organizatorilor si in urma unui proces de selectie personalizat, realizat impreuna cu un juriu format din investitori si business angels.

Toate startup-urile inscrise vor participa si la sesiuni de mentorat individuale, sesiuni de peer sharing la nivel national si international si se vor conecta cu actori cheie din ecosistem, prin activitati desfasurate preponderent online. In plus, startup-urile din categoriile 2 si 3 vor participa la evenimente si targuri nationale si internationale

Mai multe detalii despre inscrierea in program pot fi gasite pe website-ul Impact Hub Bucharest.

Black Sea ClimAccelerator, dezvoltat in parteneriat cu EIT Climate KIC, devine parte dintr-un ecosistem de 7 consortii din peste 30 de tari din Europa, Africa, Orientul Mijlociu si America de Sud.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare