Fabrica noua in Targu Carbunesti

 Fabrica noua in Targu Carbunesti
Distribuie sa vada si prietenii tai

Producatorul de materiale de constructii SOCERAM SA va ridica, in orasul Targu Carbunesti, o fabrica de producere blocuri BCA.

Investitia se ridica la aproximativ 2 milioane de euro si SOCERAM SA a facut deja demersuri pentru obtinerea acordului de mediu pentru proiectul „Fabrica de producere BCA – Targu Carbunesti, judetul Gorj, hala producere BCA, corp administrativ, corp social, centrala termica, cai de acces auto si pietonale, parcari, spatii de depozitare materii prime si produse finite, cabina paza, cantar, puturi forate si utilitati edilitare”

Fabrica se va ridica in satul Cojani, pe un teren cu suprafata de 100.000 de metri patrati si capacitatea de productie a noii unitati va fi de 750 mc/zi, cu posibilitate de extindere pana la 2.000 mc/zi.

Fabrica va functiona 11 luni pe an, o luna fiind rezervata pentru reparatii si revizii. Lucrarile de constructie vor incepe imediat dupa obtinerea tuturor autorizatiilor si avizelor necesare. Investitorii au in plan ca fabrica sa functioneze cel putin 20 de ani. Se vor crea aproximativ 100 de noi locuri de munca.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare