Cursuri grauite pentru studenti prin intermediul HP Life

 Cursuri grauite pentru studenti prin intermediul HP Life
Distribuie sa vada si prietenii tai

Studentii autori de proiecte de afaceri in cadrul Incubatorului National JA BizzFactory beneficiaza si in acest an de acces gratuit la cursurile HP Life.

HP LIFE pune la dispozitia tinerilor cursuri online gratuite de formare a competentelor antreprenoriale si IT. Cursurile pot fi accesate pe platforma JA Inspire, au un format interactiv, de tip hybrid learning si propun o gama larga de subiecte de interes, de la modul practic in care se infiinteaza si finanteaza o noua afacere, pana la notiuni generale de marketing si planificare strategica.

In cursul anului 2020, 23 de voluntari consultanti din partea HP Romania au fost implicati in programul HP LIFE, precum si in Incubatorul National JA BizzFactory, in calitate de mentori pentru 11 echipe de studenti participanti la eveniment.

O alta componenta a programului este reprezentata de webinariile tematice, in care voluntarii HP au avut ocazia sa vorbeasca despre experienta lor profesionala unui numar important de studenti din tara.

HP isi respecta angajamentul de a produce schimbari pozitive, care sa ajute pe termen lung oamenii si comunitatile din intreaga lume. Compania noastra promoveaza educatia de calitate si alfabetizarea digitala pentru obtinerea unor rezultate de invatare mai bune. Abilitatile si cunostintele digitale sunt esentiale pentru viitor si ne bucuram sa putem contribui in continuare la educatia generatiilor urmatoare prin parteneriatul nostru cu JA si derularea programului HP LIFE in Romania. Asteptam cu nerabdare ca in acest an sa lucram si mai indeaproape cu Junior Achievement!“, a declarat Mugur Pantaia, General Manager HP Inc Romania.

Cursurile HP LIFE, care prezinta teme conexe antreprenoriatului si rolului tehnologiei in dezvoltarea unei afaceri, sunt apreciate de catre profesori si tineri indeosebi pentru aplicabilitatea continutului, interactivitate, valoarea studiilor de caz si a exercitiilor practice.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare