Baza sportiva moderna la o scoala gimnaziala din Gorj

 Baza sportiva moderna la o scoala gimnaziala din Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Primarul din Targu Jiu, Marcel Romanescu, a anuntat ca Scoala Gimnaziala ”Sfantul Nicolae” din municipiu va beneficia de trei terenuri sintetice pe care elevii vor putea practica activitati sportive.

Finalizam inca o investitie importanta la Scoala  Gimnaziala “Sfantul Nicolae” din Targu Jiu, acolo unde montam trei terenuri sintetice (fotbal, baschet si volei) de foarte buna calitate pentru elevi. Terenul pe care se afla baza sportiva a fost achizitionat recent, pentru ca aici se platea o chirie consistenta si nu puteam veni cu imbunatatiri, nefiind al municipalitatii. Acum amenajam aceste terenuri pentru ca elevii sa poata desfasura orele de educatie fizica in cele mai bune conditii. Continuam aceste investitii la unitatile de invatamant din municipiu cu credinta sincera ca, beneficiind de o baza materiala foarte buna, scolile fac mult mai usor performanta. Am discutat cu foarte multi parinti care in trecut se plangeau de conditiile in care erau nevoiti sa invete copiii lor. Acum scolile targujiene beneficiaza de cladiri moderne, dotate cu tot ceea ce este necesar, iar investitiile vor continua. Investind in educatia copiilor nostri le asiguram un viitor mai bun“, a declarat Romanescu.

Scoala “Sfantul Nicolae” s-a aflat in ultimii ani in centrul unor modificari radicale. Una dintre cladiri a fost suprainaltata, marindu-se astfel numarul de clase, a fost amenajat un amfiteatru si s-a achizitionat mobilier nou (investitie ce depaseste 3 milioane de lei).

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare