Zumzilici ofera copilului tau jucarii educative si mobilier multifunctional mic din lemn. Made in Gorj

 Zumzilici ofera copilului tau jucarii educative si mobilier multifunctional mic din lemn. Made in Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Zumzilici va aduce la un click distanta de jucaria sau mobilierul din lemn preferat, prin deschiderea portilor magazinului virtual www.zumzilici.ro.

Lansarea site-ului www.zumzilici.ro  la un 1 an de cand pasiunea pentru jucariile de lemn, imbinata cu dorinta de a oferi copiilor obiecte de joaca sigure, originale si educative, s-a materializat printr-un proiect START-UP PLUS sub forma atelierului Zumzi Craft, reprezinta un pas firesc in evolutia micului atelier.

Jucariile din lemn dezvolta creativitatea copiilor

Un bun exemplu pentru sustinerea afirmatiei de mai sus il reprezinta chiar povestea Zumzi Craft, bazele atelierului avandu-si radacinile in copilaria creatorilor Zumzilici. Pe vremea aceea, putinele jucarii regasite pe piata romaneasca erau realizate in mare parte din lemn, avand un design care stimula copilul sa-si dezvolte creativitatea si abilitatile prin utilizarea lor. Intr-atat de utile au fost acelea, incat copiii care pe atunci imaginau si compuneau diverse modele de jucarii, astazi creeaza jucarii pentru alti copii.

Jucarii si mobilier mic din lemn prietenoase cu natura

Realizarea jucariilor si mobilierului pentru copii din lemn, constituie o alternativa sanatoasa, sigura si durabila la o piata inundata astazi de produse poluante prin caracteristici, potential periculoase pentru pici si nerentabile din punct de vedere al rezistentei in timp.

Creatorii Zumzilici, deveniti parinti si-au dorit sa ofere copiilor jucarii si mobilier de calitate, nontoxice si care sa nu polueze mediul inconjurator, dar au realizat ca astazi oferta de asemenea produse calitative pentru copii este destul de restransa, iar la nivel local este aproape inexistenta. Au decis deci sa umple acest gol prin realizarea unui atelier in care sa produca jucarii si mobilier mic de calitate, dand ocazia cat mai multor pitici sa se poata bucura de sansa de a explora si de a se dezvolta in deplina siguranta.

Produs artizanal romanesc 100% ecologic

In atelierul Zumzi Craft, lucreaza complet artizanal, o echipa de oameni pasionati. Acestia realizeaza fiecare obiect manual, cu pasiune si migala. Creatorii Zumzilici mesteresc obiecte cu suflet, intr-o lume sufocata de lucruri ieftine si prost facute.
Produsele sunt realizate din lemn masiv de paltin, fag sau brad, iar pentru protejarea suprafetelor se folosesc exclusiv vopsele si produse de acoperire ecologice. Astfel, produsele de acoperire sunt inofensive din punct de vedere chimic pentru micuti si sunt potrivite pentru contactul frecvent, copiii putand sa se joace in siguranta.

Design inspirat din conceptul Montessori

Desfasurand o activitate centrata pe client, in acest caz prototipul de client fiind micul pici curios si dornic sa descopere lumea, echipa Zumzilici se afla intr-o continua dezvoltare a propriilor produse. Acestea sunt testate si imbunatatite permanent, tinand cont mereu de nevoile si dorintele celor mici. Prin fiecare produs creat, Zumzilici cauta sa ofere produse originale, multifunctionale si care pot fi folosite pe termen lung.
Beneficiile utilizarii unor astfel de produse, merg de la siguranta si protejarea micutilor, pana la  dezvoltarea cognitiva si a motricitatii fine. In marea lor majoritate, produsele Zumzilici pot fi adaptate unei perioade mai lungi în dezvoltarea copiilor.

Cadouri de neuitat

Zumzilici creeaza in fond jucariile pe care piticii de astazi si le vor aminti cu drag la varsta maturitatii. Sau poate chiar tu le vei pastra ca amintire pentru nepoti data fiind durabilitatea acestora in timp.

Fie ca vrei sa iti bucuri puiutul lasandu-l sa exploreze in siguranta sau vrei sa faci un cadou deosebit unui alt pitic iubit, intra pe www.zumzilici.ro si alege obiectul potrivit!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare