Zeci de blocuri din municipiul Targu Jiu vor fi reabilitate termic

 Zeci de blocuri din municipiul Targu Jiu vor fi reabilitate termic
Distribuie sa vada si prietenii tai

Treizeci si unu de blocuri din municipiul Targu Jiu vor fi reabilitate termic, in perioada urmatoare, potrivit unui anunt facut de primarul Marcel Romanescu.

Primarul a precizat ca documentatia necesara a fost depusa la Ministerul Dezvoltarii si urmeaza aprobarea documentatiei de avizare si indicatorii tehnico-economici pentru cladiri.

Lista blocurilor este urmatoarea: Blocul nr. 2 din strada Gheorghe Magheru, Blocul nr. 4 din strada Gheorghe Magheru, Blocul nr. 6 din strada Gheorghe Magheru, Blocul nr. 2 din strada Nicolae Balcescu, Blocul nr. 3 din strada Nicolae Balcescu, Blocul nr. 5 din strada Nicolae Balcescu, Blocul nr. 2 din strada Revolutiei, Blocul nr. 4 din strada Revolutiei, Blocul nr. 6 din strada Revolutiei, Blocul nr. 24 din bulevardul Republicii, Blocul nr. 26 din bulevardul Republicii, Blocul nr. 30 din bulevardul Republicii, Blocul nr. 112 din strada 1 Decembrie, Blocul nr. 67 din strada 1 Decembrie, Blocul nr. 3 din strada Unirii, Blocul nr. 27 din strada Unirii, Blocul nr. 56 din strada Victoriei, Blocul nr. 225 din strada Victoriei, Blocul nr. 102 din strada 11 Iunie, Blocul nr. 4 din Aleea Plopilor, Blocul nr. 21 din strada A. I. Cuza, Blocul nr. 11 din strada Siretului, Blocul nr. 4 din strada Savinesti, Blocul nr. 5 din bulevardul Nicolae Titulescu, Blocul nr. 14 din bulevardul Nicolae Titulescu, Blocul nr. 4 din Aleea Smardan, Blocul nr. 2 din Aleea Smardan, Blocul nr. 5 din strada Brandusei, Blocul nr. 3 din strada Garofitei, Blocul nr. 15 din strada 9 Mai, Blocul nr. 108 din strada 1 Decembrie.

Totodata, incurajez asociatiile de proprietari sa depuna la primarie documentatia necesara pentru ca ne dorim sa reabilitam cat mai multe blocuri din municipiu. In acest sens, le solicit administratorilor sa fie foarte atenti cand elaboreaza aceasta documentatie pentru ca, daca este incompleta, nu va fi luata in calcul”, a transmis in incheiere Marcel Romanescu.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare