Zbor cu balonul „imi pasa de Gorj”- un eveniment inedit si de succes

 Zbor cu balonul „imi pasa de Gorj”- un eveniment inedit si de succes
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: Aerodrom Târgu-Jiu „Barza” – Facebook

Candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean Gorj – Iulian-Vasile Popescu, a organizat, weekend-ul trecut, un eveniment inedit pentru orasul brancusian. Sub deviza „imi pasa de Gorj”, Iulian Popescu impreuna cu echipa sa, au oferit targujienilor ocazia de a se ridica cu balonul cu aer cald deasupra orasului.

Experienta zborului cu balonul a marcat o premiera, acest gen de eveniment nemaiavand loc pana acum in Targu-Jiu.

Asa cum organizatorii declarau chiar in descrierea evenimentului, scopul acestuia a fost acela de a arata gorjenilor ca „si Gorjul se poate schimba”. Iar pentru a intelege si pentru a adera la aceasta sustinere, gorjenii au avut oportunitatea de a vedea „Gorjul dintr-o altă perspectivă, o privire de ansamblu, de la înălțime, mai aproape de cer, mai aproape de spirit, acolo unde se nasc visele.”

#simieimipasadeGorj – implicare civica a comunitatii

Pe langa caracterul inedit si totodata incarcat de simbolism, evenimentul a avut si un rol practic prin implicarea directa a comunitatii in alcatuirea unei agende de politici publice aproape de nevoile afirmate ale cetatenilor.

Asadar, tot ce au avut de facut doritorii pentru a se putea bucura de o ridicare cu balonul deasupra orasului, a fost sa lase un comentariu in care sa-si exprime propria viziune, propriile vise si dorinte pentru Gorj. Pe baza acestora s-au realizat programarile, echipa PNL reusind sa duca la bun sfarsit actiunea,  printr-o buna organizare, in conformitate cu actualele reglementari legale.

Pe parcursul celor doua zile in care s-au desfasurat ridicarile cu balonul cu aer cald, peste 380 de persoane s-au putut bucura de oportunitatea de a privi orasul de la inaltime, avand astfel ocazia de a privi lucrurile dintr-o alta perspectiva, aceea a deschiderii catre evolutie, catre schimbare.

Gorjul ramane acasa!

Analizand numeroasele comentarii pe care le-au lasat pe pagina evenimentului, gorjenii dornici sa ia parte la eveniment, este de remarcat numarul celor care isi doresc  sa poata ramane acasa in Gorj.

De asemenea, multi dintre respondenti vad in turism cheia succesului pentru dezvoltarea economica a Gorjului.

Prin organizarea acestui eveniment, echipa candidatului PNL la presedintia Consiliului Judetean Gorj – Iulian Popescu a avut ocazia sa adune informatii „la cald” despre dorintele comunitatii gorjene.

Cu ajutorul reactiilor primite din partea cetatenilor, cei din PNL pot sa isi completeze si sa-si ajusteze propriul program politic pentru a intampina cu mai mare succes nevoile comunitatii gorjene.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare