YouTube Shorts in Romania

 YouTube Shorts in Romania
Distribuie sa vada si prietenii tai

YouTube anunta disponibilitatea versiunii beta a YouTube Shorts in Romania, o noua experienta pentru crearea de videoclipuri scurte de pe telefonul mobil.

Prezentat pentru prima data la sfarsitul anului trecut, YouTube a extins serviciul Shorts in 26 de tari si va fi disponibil in mai mult de 100 de tari din intreaga lume, unde este disponibil YouTube.

Desi videoclipurile scurte puteau sa fie vizionate pe platforma si anterior, utilizatorii vor putea sa acceseze pentru prima data instrumentele de creatie Shorts, care includ o camera cu mai multe segmente pentru combinarea mai multor decupaje video, posibilitatea de a inregistra cu muzica, de a alege setarile de viteza si multe altele.

Odata cu extinderea internationala a produsului, este lansat si un nou set de functii, precum:

  • posibilitatea de a folosi continut audio nu doar din alte videoclipuri scurte, dar si din videoclipurile de pe YouTube;
  • adaugarea de text in anumite puncte din videoclip;
  • adaugare automata de subtitrari in videoclipul scurt;
  • inregistrare de pana la 60 de secunde cu camera Shorts;
  • adaugare de clipuri video din galeria telefonului la inregistrarile realizate cu camera Shorts;
  • adaugare filtre de baza pentru corectia culorilor in videoclipurile scurte, urmand a fi lansate mai multe efecte in viitor.

Versiunea beta a Shorts este lansata la nivel global si va fi disponibila in curand pentru toti utilizatorii din Romania.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare