Workshop interactiv la Muzeul Judetean de Istorie

 Workshop interactiv la Muzeul Judetean de Istorie
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sambata, 9 martie, incepand cu ora 12:00, tinerii cu varste de peste 13 ani sunt invitati sa participe la un workshop interactiv organizat de Asociatia Be Teen la Muzeul Judetean de Istorie.

Inspirata de experienta sa ca voluntara implicata in comunitate, Alexandra Popescu, acceptata la Dartmouth College in Statele Unite ale Americii cu bursa completa, va fi prezenta si va vorbi in cadrul acestui eveniment.

Cine poate participa? Sunt asteptati tinerii cu varsta 13+, parinti, prieteni, cadre didactice, reprezentanti ai ONG-urilor, voluntari.

Speaker: Alexandra Popescu – Voluntara noastra, extrem de implicata in comunitate, a fost acceptata la Dartmouth College in SUA, cu bursa completa.

In comunitatea Be Teen ne sprijinim reciproc si invatam unii de la ceilalti, de aceea Alexandra ne va povesti despre parcursul ei educational, implicarea civica si procesul de aplicare la facultati din America si Europa.

Daca si tu vrei sa traiesti visul american sau iti doresti sa ai micul dejun langa turnul Eiffel ori sa mergi la cursuri pe bicicleta in Amsterdam, te asteptam alaturi de noi!”, au transmis reprezentantii Asociatiei Be Teen intr-un comunicat de presa.

Pentru inscrieri – Click AICI!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare