Webinar gratuit despre vaccinarea anti COVID-19

 Webinar gratuit despre vaccinarea anti COVID-19
Distribuie sa vada si prietenii tai

Asociatia Medicilor Independenti din Romania va invita, vineri, 29 ianuarie, incepand cu ora 18.30, sa participati la un webinar cu acces gratuit, transmis live pe Facebook, avand ca tema principala „Campania de vaccinare anti-COVID-19”.

Vaccinarea anti-COVID-19 este cea mai buna sansa a noastra, a tuturor, pentru a scapa cat mai rapid de pandemia COVID-19 si, totodata, cu un numar cat mai mic de victime. Nu putini sunt cei care au totusi semne de intrebare cu privire la vaccinare. Acesti oameni nu trebuie stigmatizati si marginalizati, ci din contra ajutati sa isi clarifice nelamuririle.

Comunitatea medicilor din Romania trebuie sa comunice cat mai mult si cat mai transparent despre campania de vaccinare, iar aceasta comunicare trebuie organizata sub forma unui dialog, nu a unui monolog. De aceea organizam acest webinar gratuit, tocmai pentru ca populatia larga si presa sa aiba ocazia de a participa la un dialog constructiv si de a pune intrebarile dorite cu privire la vaccinarea anti COVIV-19” afirma Dr. Mihaela Leventer, moderatoarea webinarului.

Dr. Vlad Mixich afirma, de asemenea, ca increderea este un factor cheie de care depinde succesul campaniei de vaccinare, iar aceasta incredere nu poate fi construita decat prin implicarea masiva a specialistilor in sanatate: „Vaccinarea este de departe cea mai de succes interventie de sanatate publica din istorie. In spatele unui vaccin stau creierele a mii de cercetatori, sute de mii de ore de munca, de sacrificii. Ei sunt adevaratele modele ale epocii noastre, ei sunt vedetele medicinei moderne, ei produc stiinta buna si solida pe care se bazeaza un vaccin. Dar pe langa acest ingredient mai exista un alt ingredient esential pentru succesul unui vaccin: increderea. Increderea aceasta trebuie sa o construim impreuna. Pentru ca, in lipsa ei, nu este posibila nicio vindecare”.

Webinarul poate fi urmarit live pe Facebook AICI.

Asociatia Medicilor Independenti este o comunitate de clinici si cabinete medicale private, conduse de medici independenti, ce are ca scop ingrijirea integrata a pacientilor.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare