Vouchere pentru copiii care se inscriu in cluburi sportive

 Vouchere pentru copiii care se inscriu in cluburi sportive
Distribuie sa vada si prietenii tai

Guvernul va acorda un voucher in valoare de 300 RON fiecarui copil care se legimiteaza pentru prima data la un club sportiv. Masura a fost aprobata prin ordonanta de urgenta de Executiv si urmareste sprijinirea copiilor in practicarea sportului de performanta.

Ministrul Sportului, Ionut Stroe, spune ca sportul trebuie considerat ca o forma de educare si exista foarte multe lucruri positive in acesta activitate. Acest voucher de 300 RON poate garanta echipamentul necesar si parintii copilului vor avea un mic ajutor din partea Guvernului.

Este o interventie urgenta in favoarea cresterii si motivarii unui numar cat mai mare de copii sa practice sport in regim controlat, sigur, organizat, tocmai pentru ca exista aceasta nevoie la nivelul cluburilor si entitatilor sportive din Romania, in primul rand pentru a forma o viitoare generatie de sportivi.

Din pacate, cifra copiilor care practica sport in regim legitimat si organizat este mai mica decat nevoia sportului romanesc.

Importanta acestui sprijin pe care il acordam sub forma acestui voucher de 300 RON pentru prima legitimare a unui copil la un club sportiv sta in primul rand in cresterea bazei de selectie pentru viitorul sport de performanta”, a declarat Ionut Stroe.

Prin urmare, mai trebuie de mentionat ca acest voucher este valabil 6 luni si pana la sfarsitul anului 2020 vor fi acordate 30.000 de mii de vouchere. Stroe spune ca acest program se va prelungi si anul viitor, in cazul in care totul va fi bine si nu vor aparea probleme.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare