Vodafone investeste 20 de milioane de euro in educatia din 13 tari si Romania

 Vodafone investeste 20 de milioane de euro in educatia din 13 tari si Romania
Distribuie sa vada si prietenii tai

Vodafone investeste 20 de milioane de euro, prin Fundatia Vodafone, pentru finantarea unor proiecte de educatie digitala in Romania, Albania, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Spania, Turcia si Marea Britanie.

Programele, derulate in parteneriat cu organizatii de caritate si ONG-uri, vor permite oamenilor sa-si dezvolte cunostintele si abilitatile deutilizarea tehnologiilor digitale, obiectivul fiind acela de a ajunge la milioane de elevi din ciclurileprimare si gimnaziale, la persoane care nu sunt cuprinse in programe de educatie sau formare, la persoane aflate in somaj si la persoane in varsta.

Ramanem angajati, intr-o lume din ce in ce mai digitalizata, sa construim societati digitale incluzive, in care nimeni sa nu fie lasat in urma, ceea ce conteaza acum mai mult ca oricand, intrucat societatea isi propune sa se reconstruiasca intr-o forma mai buna dupa impactul avut de pandemia COVID-19”, a declarat Nick Read, CEO al Vodafone Group.

Investitia de 20 de milioane de euro va fi esalonata pe urmatorii cinci ani. Aceasta se adauga donatiilor in natura ale Vodafone Group, estimate la 150 de milioane de euro, pentru o serie de initiative legate de COVID-19.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile si fixe in Europa, este cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Opereaza retele mobile si fixe in 21 de tari si 48 de retele mobile partenere.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare