Vesti bune  pentru viitoarele mamici din Gorj

 Vesti bune  pentru viitoarele mamici din Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Clinica Alana Med, din Targu-Jiu  vine in intampinarea viitoarelor mamici cu un serviciu. Este vorba despre Testul Nifty Pro, cel mai complex test prenatal si non invaziv din Europa, fiind 100 % sigur atat pentru viitoarea mama cat si pentru bebelusul din burtica.

Testul Nifty Pro, NIPT (testare prenatala non invaziva), este si cel mai folosit test, intrucat depisteaza sindroame genetice precum Sindromul Down (Trisomia 21), Sindromul Edwards(Trisomia 18) si Sindromul Patau(Trisomia 13) precum si alte afectiuni genetice aparute prin excesul sau prin lipsa unei parti din materialul genetic fetal.  Se poate stabili cert inclusiv sexul copilului, daca doriti sa il aflati.

Spre deosebire de alte testari, Nifty Pro constituie o asigurare financiara pentru cheltuieli ulterioare, in cazul in care testarea evidentiaza un raport cu risc crescut pentru una dintre cele 87 de afectiuni genetice pe care le identifica.

Testarea in sine consta in recoltarea a 10 ml sange matern si se poate efectua inca din saptamana a 10-a de sarcina datata de medic ginecolog.

Se recomanda efectuarea testului Nifty Pro in urmatoarele situatii:

– gravida are o vârstă înaintată
– există un istoric familial cu anomalii genetice
– rezultatele testelor (screening sau ecografice) din primul sau al doilea trimestru indică anormalități

Testarea se face pe baza unei programari prealabile la clinica Alana Med.

Mai multe detalii gasiti pe www.alanamed.ro/test-nifty-pro/

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare