Vesti bune pentru antreprenorii din Romania. Firma de apartament fara acordul vecinilor

 Vesti bune pentru antreprenorii din Romania. Firma de apartament fara acordul vecinilor
Distribuie sa vada si prietenii tai

Antreprenorii din Romania nu mai au nevoie de acordul vecinilor pentru sediile de firma fara activitate comerciala. Proiectul de lege, aprobat de Camera Deputatilor, mai prevede si eliminarea conditiei ca o persoana sa aiba doar o singura firma in care sa fie actionar unic.

Claudiu Nasui, membru al comisiei de Buget, Finante, Banci anunta ca adoptarea proiectului legislativ 440/2017 este de o importanta majora pentru mediul de afaceri din Romania deoarece elimina din birocratia si cozile inutile din infiintarea de firme.

Astazi am obtinut o victorie imensa pentru antreprenorii din Romania. Am eliminat din birocratia pentru infiintarea de firme. Primul proiect de lege pe care l-am scris, impreuna cu Cristina Pruna, tocmai a fost votat si a devenit lege. A trecut de Camera Deputatilor si se duce direct spre promulgare.

Am eliminat acordul vecinilor pentru a avea sediu social intr-un apartament in care nu se desfasoara activitate comerciala. Acest lucru ii ajuta si pe cei cu profesii liberale, care au doar nevoie de o adresa de corespondenta oficiala ca sa poata munci “la alb” (…) ”, a spus Claudiu Nasui.

Deputatul este de parere ca masurile care au un impact real si imediat in vietile romanilor sunt cele care vor aduce Romania in randul tarilor civilizate in care oamenii vor sa construiasca si sa investeasca.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare