Utilaje noi la Aparegio Gorj

 Utilaje noi la Aparegio Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Noi utilaje vor fi achizitionate de Aparegio Gorj in lunile viitoare. Astfel, Aparegio anunta ca primul contract de furnizare din cadrul “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Gorj” se va semna in aceasta saptamana, urmand ca utilajele sa fie livrate in termen de 10 luni de la semnarea contractului.

Valoarea investitiei este de peste 12 milioane de lei si vor fi achizitionate 27 de vehicule ce vor fi angrenate in activitatea si interventiile operatorului de apa si canal.

In luna decembrie, Aparegio Gorj a semnat contractul de finantare pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Gorj, contract a carui valoare totala este de 1.080.673.346 de lei (TVA inclus). Finantarea nerambursabila asigurata este de 839.103.597 de lei, echivalenta cu 92% din valoarea totala eligibila aprobata. Proiectul este cofinantat din Fondul de Coeziune al UE in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020, Axa prioritara 3.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare