„Un nou spital in Gorj nu este un proiect SF” – Iulian Popescu

 „Un nou spital in Gorj nu este un proiect SF” – Iulian Popescu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Mai multi lideri politici au transmis mesajul ca Romania are nevoie de spitale noi, pentru ca tragedii de tipul celei petrecute in urma cu cateva zile la Piatra Neamt sa nu mai aiba loc. Este si opinia consilierului judetean Iulian Popescu, cel care a avut ca si tema centrala in proiectul sau electoral tocmai construirea unui nou spital in Gorj.

Intrucat Iulian Popescu este un om de afaceri determinat si care odata implicat face toate demersurile posibile pentru concretizarea respectivului proiect—acesta a reluat tema construirii unui nou spital in Gorj, in contextul tragediei din Neamt.

Iulian Popescu crede in proiectul sustinut in campania electorala anterioara, si-l da drept exemplu pozitiv pe noul presedinte al Consiliului Judetean Bihor, Ilie Bolojan.

In urma cu cateva zile, intr-o interventie live, presedintele Consiliului Judetean Bihor impreuna cu primarul municipiului Oradea si directorul Spitalului Judetean, au anuntat ca in oras va fi construit un nou spital, cu 280 de paturi si o sectie ATI, valoarea estimata a proiectului ridicandu-se la aproximativ 30 milioane de euro, suma acoperita integral din fonduri europene.

Un spital modern in Gorj este o necesitate, nu un SF electoral

Proiectele pe care le-am propus la alegerile locale au fost catalogate de contracandidati drept basme, investitii imposibil de realizat, dar asa cum se poate observa, in alte judete din tara devin realitate. Acest lucru demonstreaza ca administratia judeteana ramane captiva intr-un management bazat pe carpeli.

In timp ce in Consiliul Judetean Gorj sunt propuse mereu reabilitari punctuale in sectii din spital, la Bihor, presedintele Consiliului Judetean, Ilie Bolojan, pe care l-am si vizitat in campania de la locale, a facut primii pasi pentru construirea unui spital nou.

In cativa ani, in Bihor va fi un spital nou, timp in care noi, in Gorj, vom avea tot 3 locatii neconforme cu circuitele medicale actuale.

Din pacate, construirea unui spital in Gorj nu se poate face printr-un proiect al unui consilier judetean, ci printr-o munca asidua. Este nevoie de sustinerea Guvernului Romaniei, iar dupa alegerile din 6 decembrie, Guvernul liberal ne va acorda aceasta sustinere. Chiar daca va trebui sa ii convingem si pe cei din Consiliul Judetean Gorj!

Imi doresc ca in al doisprezecelea ceas, conducerea CJ Gorj sa se poata lepada de atitudinea #nusepoate si va demara proiecte semnificative pentru cresterea standardului de viata in judetul Gorj”, a declarat Iulian Popescu.

Iulian Popescu mai precizeaza ca proiectul construirii unui nou spital in judetul Gorj poate fi realizat doar prin implicarea presedintelui Consiliului Judetean, alaturi de aparatul de specialitate din institutie.

UPDATE: Una dintre cele mai moderne Unitati de Primiri Urgente din Romania, inaugurata la Oradea

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare