Un nou serviciu electronic ANAF: Programarea online

 Un nou serviciu electronic ANAF: Programarea online
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ministerul Finantelor Publice, prin Centrul National pentru Informatii Financiare si ANAF au implementat un nou serviciu electronic, programarea online, prin intermediul caruia contribuabilii se pot programa online pentru intalnirea cu un inspector fiscal.

Serviciul de programari online este disponibil pe site-ul www.anaf.ro. De asemenea, serviciul este disponibil si in Spatiul Privat Virtual.

Contribuabilii, in functie de problematica fiscala, vor fi primiti de functionari fiscali in functie de domeniul selectat, personal care apartine urmatoarelor structuri din cadrul unitatilor fiscale: declaratii fiscale persoane fizice; declaratii fiscale persoane juridice; evidenta pe platitor persoane fizice; evidenta pe platitor persoane juridice; avize si autorizatii (case de marcat); executare silita persoane fizice; executare silita persoane juridice; cazier fiscal; asistenta contribuabili; evitarea dublei impuneri.

Serviciul de programare online este pus la dispozitia contribuabililor pentru aspecte ce nu necesita timp indelungat de solutionare, timpul alocat fiecarei programari fiind de maximum 30 de minute.

In cazul in care contribuabilii intarzie sau nu se prezinta conform programarii, acestia vor fi preluati in limita timpului ce le-a fost alocat (in intervalul celor 30 de minute, conform programarii).

Ministerul Finantelor Publice, prin CNIF si ANAF, colaboreaza permanent pentru a implementa servicii electronice menite a facilita indeplinirea obligatiilor declarative si de plata ale contribuabililor.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare