Un nou bloc ANL in Rovinari

 Un nou bloc ANL in Rovinari
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sursa foto: Facebook

Primarul orasului Rovinari, Robert Filip, a anuntat ca au demarat lucrarile de construire a unui nou bloc ANL cu 16 unitati locative. Constructia va fi ridicata in zona bulevardului Minerilor, iar termenul de finalizare a lucrarilor este de aproximativ 24 de luni.

Noul bloc se adauga celor 4 deja repartizate tinerelor familii din orasul nostru. In acest moment se pot depune cereri prin care sa solicitati repartizarea unei locuinte construita prin Agentia Nationala pentru Locuinte, dosarele urmand a fi completate atunci cand blocul va fi gata.

Inca un bloc ANL urmeaza sa fie ridicat in zona blocurilor “P”, procedurile in acest caz fiind destul de avansate”, a declarat Filip pe un site de socializare.

Primarul din Rovinari spune ca administratia locala face demersuri si pentru construirea unui bloc de locuinte sociale: “Totodata, va aduc la cunostinta faptul ca, a fost depusa o cere de finantare si pentru construirea unui bloc de locuinte sociale. Imobilul va avea P+4 etaje si 20 de unitati locative”, a completat edilul.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare