Un Dar Generos pentru Comunitate: Sfințirea Fântânii și a Crucii din Curpeni

 Un Dar Generos pentru Comunitate: Sfințirea Fântânii și a Crucii din Curpeni
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sâmbătă, 2 septembrie, a fost o zi cu adevărat specială pentru localitatea Curpeni și pentru toți cei care trec pe lângă această pitorească zonă din județul nostru.
Într-un gest plin de generozitate și credință, familia Dr. Cârstoiu Radu a sărbătorit sfințirea unei fântâni și a unei cruci, marcând astfel un moment de însemnătate profundă pentru comunitatea locală și pentru toți cei care apreciază frumusețea și bunătatea.

Situată la doar 200 de metri de indicatorul localității Curpeni, venind dinspre Stanesti, pe lângă un vechi nuc care veghează asupra locului, se deschide un drum la dreapta ce străbate terenurile agricole și te poartă până la pădurea ce se zărește în depărtare. Acolo, pe o pajiște care acum aparține familiei Dr. Cârstoiu Radu, părinții săi au creat o fântână, un izvor de apă rece și limpede. Acest loc binecuvântat era destinat să devină un punct de respiro și odihnă pentru călătorii obosiți și o sursă de viață pentru animalele însetate.

Lângă fântânii se înalță o cruce impresionantă, pe care se află o icoană a Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul, realizată în mozaic, o operă de artă deosebită care încântă privirea. Este un loc unde spiritualitatea se îmbină armonios cu frumusețea naturii.

Dar ceea ce face acest eveniment cu adevărat special este dedicația și devotamentul familiei Dr. Cârstoiu Radu. Ei au ales să investească din bugetul lor personal în renovarea și transformarea acestei fântâni într-un loc minunat, deschis tuturor celor care au nevoie de apă și de un moment de liniște în mijlocul naturii.

Sfințirea crucii și a fântânii este un simbol al generozității și al dorinței de a împărtăși cu ceilalți bogăția spirituală și materială primită. Este un exemplu de cum oamenii pot face lumea mai frumoasă și mai bună prin acțiuni simple, dar semnificative.

VIDEO

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare