UMUR, mai mult decât un atelier de imprimare digitală

 UMUR, mai mult decât un atelier de imprimare digitală
Distribuie sa vada si prietenii tai

UMUR înseamnă artă pe textile și nu numai; rezultatul prieteniei dintre un creator și un iubitor de artă, întrupat sub acest nume special. Aceasta ar fi, foarte pe scurt, ce înseamnă UMUR, un atelier de imprimare pe textile dezvoltat de VISUITOR DM SRL.

Produsele UMUR pot fi cumpărate direct din magazinul deschis pe Axa Brâncuși din Târgu Jiu, la parterul unei case ce a fost construită în 1940, situată peste stradă de Hotel Gorj. În curând, obiectele vestimentare pentru adulți și copii vor fi disponibile și online, pe www.umur.ro. UMUR are deja disponibil site-ul www.personalizareonline.ro, un configurator ce permite clienților să-și creeze propriul print, cu livrare rapidă în țară.

Afacerea deschisă acum o lună a fost înființată cu fonduri europene, prin programul România Start Up Plus, principalul echipament achiziționat fiind o imprimantă pentru imprimare digitală, performantă, capabilă să imprime direct în țesătură grafică dintre cele mai complicate. Cu această imprimantă se obține un print de durată, cu culori vii și extrem de precis.

 UMUR are sloganul Fără măsură, având în gând, pe de o parte măsurile hainelor oamenilor, dar și creativitatea fără opreliști practicată în atelier.

Pe termen lung, UMUR își propune să dezvolte un nou brand de haine imprimate, un brand pornit din orașul lui Brâncuși. Hainele imprimate de UMUR au o grafică aparte și scopul este  transformarea unui simplu tricou într-un manifest, o carte de vizită a celui care îl poartă. Pentru UMUR, un tricou poate fi cel mai bun mijloc de comunicare și exprimare, nu doar un articol de îmbrăcăminte. Printul de pe tricoul persoanei din fața noastră ne ajută, de multe ori, să aflăm lucruri despre acesta, fără să schimbăm o vorbă.

În plus, UMUR realizează și pictură manuală pe haine, obiectele fiind unicat. Pictura este realizată cu culori sigure, netoxice, iar pânza este înlocuită cu un tricou sau alt articol vestimentar.

UMUR are în plan lansarea mai multor colecții prin care să exploreze probleme de actualitate din comunitate. De exemplu, violența în școli, iar locul de desfășurare este public, pe un tricou, transmițând astfel mesajul cât mai multor oameni.

De asemenea, o parte importantă în strategia UMUR cuprinde personalizarea la cerere, imprimanta achiziționată putând printa volume mari de textile din bumbac. Asigurăm și serviciul de borderie.

UMUR achiziționează textile din bumbac de calitate superioară, ușor de întreținut, și cu o croială simplu de integrat în ținutele zilnice.

Pentru detalii suplimentare pe Facebook la Umur-Fără măsură și în curând pe www.umur.ro.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare