UM Sadu a primit cele 21 de milioane de lei pentru investitii

 UM Sadu a primit cele 21 de milioane de lei pentru investitii
Distribuie sa vada si prietenii tai

UM Sadu va fi scoasa din situatia dificilia in care se afla.

Uzina de armament a primit banii necesari retehnologizarii, aproximativ 5 milioane de dolari intrand in contul societatii, sub forma unei majorari de capital social.

Anul acesta vor fi bani in buget pentru achizitia unor utilaje care sa completeze golurile in procesul de productie, pentru a mari capacitatea de productie si eficienta in aceasta activitate. ..… Se vor completa liniile pe productia estica, pentru toate produsele, pentru ca acolo sunt ceva probleme. Anul viitor va fi o infuzie de capital pentru liniile pe calibrele NATO. Am convingerea ca acest lucru se va realiza, pentru ca documentatia tehnica a plecat deja de la UM Sadu la Ministerul Economiei. Odata cu venirea acestor bani, capacitatea de productie va creste cu aproape 200% pe anumite produse, permitand UM Sadu sa-si atinga tintele si sa onoreze contractele”, a precizat in urma cu ceva timp, primarul Constantin Bobaru, pentru un post local de radio.

Uzina Mecanica Sadu avea mare nevoie de investitii, situatia financiara fiind la limita. Arieratele au ajuns la 60 de milioane de lei, de ani de zile vorbindu-se despre un plan privind reducerea sau stergerea acestora.

La momentul de fata, nu cred ca un agent economic de dimensiunea acestei intreprinderi poate sa stea in piata cu echipamente de acum optezeci de ani”, a completat Bobaru .

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare