UiPath negociaza noi finantari care i-ar creste valoarea la peste 10 miliarde de dolari

 UiPath negociaza noi finantari care i-ar creste valoarea la peste 10 miliarde de dolari
Distribuie sa vada si prietenii tai

Conform Bloomberg, compania romano-americana de automatizari software UiPath se afla in discutii pentru a obtine o noua runda de investitii, la o valoare estimata a firmei de cel putin 10 miliarde de dolari.

Aceste noi finantari ar insemna o crestere semnificativa fata de ultima runda de strangere de fonduri, care a avut loc in luna aprilie 2019, cand UiPath a fost evaluat la sapte miliarde de dolari.

Infiintata in Romania in anul 2005 sub denumirea DeskOver si redenumita UiPath in 2015, compania are printre clienti entitati precum CIA, fortele navale ale SUA, McDonald’s Corp, Duracell si Swiss Re. Compania avut anul trecut venituri de 360 milioane dolari, dupa ce a ajutat unele dintre cele mai mari companii americane sa isi automatizeze procesele de rutina.

In prezent UiPath este interesata sa se extinda dupa ce in perioada pandemiei mai multe companii au devenit interesate sa isi automatizeze procesele pentru a reduce costurile. Directorul general, Daniel Dines declara in luna martie ca clientii UiPath din sectoarele de retail, sanatate si finante utilizeaza serviciile companiei pentru a face fata unei modificari semnificative a cererii provocata de pandemia de coronavirus.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare