Twitter va lansa abonamente pentru accesarea anumitor postari

 Twitter va lansa abonamente pentru accesarea anumitor postari
Distribuie sa vada si prietenii tai

Twitter a anuntat Super Follows, o forma de abonament prin care utilizatorii vor trebui sa plateasca abonament pentru a dobandi acces la unele postari.

Utilizatorii Twitter vor putea cere, in curand, un abonament lunar pentru a da acces la unele din propriile postari si, de partea cealalta, cei interesati de postarile respective vor trebui sa-l plateasca.

Super Follows, cum se va numit aceasta functie, va permite utilizatorilor sa selecteze unele din propriile postari, care sa intre sub incidenta abonamentului. Dincolo de postari, tot in abonament poate intra un newsletter, un badge sau alte forme de continut.

Explorarea oportunitatilor de finantare a publicului, cum ar fi Super Follows, va permite creatorilor si editorilor sa fie sustinuti direct de publicul lor si ii va stimula sa continue sa creeze continut pe care publicul lor il adora”, au declarat reprezentantii Twitter intr-un comunicat.

Twitter, care descrie aceasta facilitate ca o forma de monetizare pentru publisheri si creatorii de continut, a dat exemplul unui abonament de 5 $/luna, insa, se pare vor exista mai multe praguri de pret, la alegerea utilizatorilor.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare