Turism de aventura la RUNCU – Cheile Sohodolului – BOOST de adrenalina cu instructor recunoscut de ONU

 Turism de aventura la RUNCU – Cheile Sohodolului –  BOOST de adrenalina cu instructor recunoscut de ONU
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ca urmare a numeroaselor solicitari primite din partea turistilor pasionati de segmentul de turism de aventura, dar dornici de a beneficia de servicii specializate, instructorul Razvan Sgondea a decis sa le ofere acestora, senzatii de neuitat, insa in deplina siguranta, cu un suport tehnic adecvat.

“Practic acest gen de activitati de peste 15 ani, fiind atestat ca instructor sportiv si ca instructor in supravietuire recunoscut de ONU.” – Razvan Sgondea

Daca in trecut, turistii individuali erau cei mai dornici de aventura, in ultimii ani tot mai multe companii au inteles nevoia de a-si consolida echipele prin activitati antrenante, transformand team building-ul intr-o adevarata aventura.

Siguranta participantilor este asigurata de utilizarea echipamentelor autorizate UIAA (corzi, corturi,  papuci escalada, etc .)

Activitatile se organizeaza in zona Runcu (Cheile Sohodolului) – Gorj, unde, la cererea si in functie de dorintele turistilor, se aleg atat traseele potrivite acestora – avand  mereu in vedere nivelul de dificultate al traseului, dar si experienta participantilor – cat si mixul de activitati pe care acestia si-l doresc. In acest sens se pot organiza activitati precum escalada, rapel, tiroliana, ture montane, tabere cu cortul (copii si adulti ), cursuri supravietuire, offroad safari, canioning.

Escalada consta in parcurgerea unor trasee pe stâncă, pe verticala, prin forte proprii, fiind asistati de un instructor. Pe toata durata activitatii practicantii sunt echipati si asigurati cu echipament specific. Escalada NU este un sport extrem daca te initiezi cu un instructor si respecti “cu sfintenie” regulile de securitate. Escalada este un sport pentru toate varstele. Un scurt studiu pe motoarele de cautare confirma acest lucru. Asadar, niciodata nu e prea tarziu si, cu siguranta, nici prea devreme…Escalada nu este monotona pentru ca ofera permanent o provocare prin nivelurile de dificultate al traseelor (de la 4 la 10). Escalada imbunatateste calitatea vietii, atat fizic, cat si psihicFizic  intrucat modeleaza musculature corpului, conducand la un aspect atletic si zvelt si Psihic, deoarece practicand-o, te vei afla permanent fata in fata cu propriile aptitudini si slabiciuni. Escalada este un sport ludic, o lupta cu tine insuti.

Rapelul sau Coborarea in rapel este coborare autoasigurata pe coarda, prin intermediul unor dispozitive speciale. Rapelul se poate face de pe poduri, cascade, faleze stancoase, etc. Rapelul reprezinta o experienta unica din punct de vedere al autocontrolului emotional. Senzatiile experimentate nu pot fi asemanate cu alte activitati. Este un exercitiu care ii ajuta pe practicanti sa capete incredere in fortele proprii. Rapelul – este o activitate care poate fi facuta de orice persoana, indiferent de varsta si conditia fizica .

Tiroliana reprezinta alunecarea pe o coarda fixata intre doua puncte situate la o distanta de 50 – 100 m si o anumita diferenta de nivel. Persoana respective poarta echipament specific, iar alunecarea se produce prin intermediul unui scripete fixat pe coarda superioara. Poate fi instalata atat in aer liber: in parcuri, paduri, pe dealuri, terenuri de sport, dar si in incinta unor sali de sport de mari dimensiuni. Eliberarea de adrenalina si senzatia unica de zbor, constituie „deliciul” celor care incearca aceasta activitate. Tiroliana este foarte potrivita pentru programele de team building, dar si pentru petrecerea unui timp de calitate in grup sau familie.

Turele montane consta in parcurgerea unor trasee montane la pas, cu rucsacul in spate si echipat corespunzator. Acest tip de activitate te ajuta sa inveti si sa-ti fixezi notiuni de orientare si management al resurselor si in acelasi timp sa te bucuri de frumusetile naturii. O activitate care se poate desfasura atat vara, cat si iarna.

Taberele cu cortul (copii si adulti) implica desfasurarea unor activitati precum: escalada, tiroliana, rapelul sau turele montane, pe durata mai multor zile petrecute in mijlocul naturii, cazarea fiind asigurata in corturi complet echipate.

Pe langa beneficiile timpului petrecut in natura si descoperirea sinelui, acest tip de activitati ofera tuturor sansa de a se distra, de a petrece timp impreuna, de a-si consolida propria echipa si chiar de a lega noi prietenii.

Toate aceste activitati sunt oferite de: SGONDEA RAZVAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA (CUI 34960360)

Adresa: Com. Runcu, Sat Runcu, Nr.468D, Jud. Gorj, Tel: 0735.592977; E-mail: [email protected]

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare