Trei noi proiecte pe fonduri europene in judetul Gorj

 Trei noi proiecte pe fonduri europene in judetul Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei a anuntat semnarea a 24 contracte de finantare prin Programul Operational Regional 2014-2020, destinate unitatilor administrativ-teritoriale, institutiilor publice si intreprinderilor mici si mijlocii. Trei dintre aceste proiecte se vor demara in Gorj.

Astfel, contractele semnate pentru judetul Gorj sunt implementate de:

  • Inspectoratul Judetean de Politie Gorj, pentru imbunatatirea izolatiei termice a anvelopei cladirii sediului Politiei municipiului Targu Jiu – 1184.580,84 lei;
  • UAT Novaci, judetul Gorj, pentru construire Centru de Tineret, amenajare loc de joaca si pasaj pietonal in satul Pociovalistea – 649.930,05 lei;
  • UAT Tg. Jiu, judetul Gorj, pentru cresterea fluiditatii rutiere, imbunatatirea sigurantei cetateanului si realizarea dispeceratului informatic integrat – 38.125.304,62 lei.

Guvernul si MLPDA lucreaza la un plan de masuri economice si sociale, care sa cuprinda mai multe categorii de interventii. In prim-planul reconstructiei economice vor fi investitiile publice, fie ca discutam despre obiective de infrastructura de transport, de infrastructura energetica, de infrastructura in domeniul sanatatii, educatiei, in domeniul comunicatiilor ori in agricultura. In acest sens, MLPDA sustine aceste investitii prin toate proiectele pe care le semnam zilnic, in cadrul ministerului, pe programe de investitii destinate unitatilor administrativ-teritoriale, institutiilor publice, dar si sectorului IMM, cu bani de la buget sau din fonduri europene”, a declarat ministrul Ion Stefan.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare