TrashOut, noua aplicatie pentru protectia mediului

 TrashOut, noua aplicatie pentru protectia mediului
Distribuie sa vada si prietenii tai

Aruncarea ilegala a gunoaielor va putea fi semnalata mult mai usor de acum, cu ajutorul TrashOut, o aplicatie dezvoltata de mai multe ONG-uri.

Aplicatia a fost dezvoltata in contextul in care multi oameni arunca gunoaiele ilegal, pe unde apuca. Notificarea zonelor cu deseuri, prin intermediul aplicatiei mobile, ajunge imediat la Garda de Mediu si la Primarie.

Daca aveti un film sau o poza, puteti incarca intr-un sistem informatic care se numeste TrashOut – o aplicatie care poate fi descarcata de pe internet si instalata pe telefon. Este un sistem informatic dezvoltat de mai multe ONG-uri, este sistemul pentru care am pregatit un protocol intre Garda de Mediu si cei care l-au dezvoltat si administreaza o platforma online prin care se urmareste ulterior fiecare pas de interventie in cazul unei plangeri de genul acesta”, a declarat Tanczos Barna, Ministrul Mediului.

Barna a mai declarat ca protocolul de colaborare va fi semnat probabil de saptamana viitoare, dar aplicatia este deja functionala.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare