Topul primelor 10 firme din Gorj: Diversitate și Performanță în Lumea Afacerilor

 Topul primelor 10 firme din Gorj: Diversitate și Performanță în Lumea Afacerilor
Distribuie sa vada si prietenii tai

Gorjul, un județ cu potențial economic semnificativ, încă nevalorificat, găzduiește o varietate impresionantă de companii ce se remarcă în diverse domenii de activitate. Într-un mediu economic în continuă schimbare, aceste afaceri au reușit să-și asigure locuri fruntașe prin cifre de afaceri impresionante și performanțe remarcabile.

Iată topul primelor 10 firme din Gorj, după cifra de afaceri:

1. Complexul Energetic Oltenia S.A. – Lider incontestabil, acest gigant energetic se evidențiază cu o producție de energie electrică evaluată la 5,3 miliarde de lei (1,2 miliarde de euro). O performanță ce-l plasează pe locul 1 în județ și pe locul 3 la nivel național în domeniu.

2. Tobacco Logistic & Marketing SRL – În calitate de lider național în comerțul cu amănuntul al produselor din tutun, această firmă ocupă meritat locul 2 în județ, cu o cifră de afaceri de 405,7 milioane de lei (92,2 milioane de euro).

3. Artego SA – Specializată în fabricarea altor produse din cauciuc, ARTEGO ocupă locul 3 în județ și locul 4 la nivel național, cu o cifră de afaceri de 199,7 milioane de lei (45,4 milioane de euro).

4. Marigab Com SRL – Cu accent pe comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun, MARIGAB impresionează cu o cifră de afaceri de 101,9 milioane de lei (23,2 milioane de euro).

5. Vitmesstil Games S.R.L. – În domeniul activităților de jocuri de noroc și pariuri, frima ocupă poziția a cincea în Gorj, cu o cifră de afaceri de 93,1 milioane de lei (21,2 milioane de euro).

6. Moveos SRL – Cu specializare în activități de testare și analize tehnice, MOVEOS înregistrează o cifră de afaceri de 88,5 milioane de lei (20,1 milioane de euro).

7. Yanida Com SRL – Ocupând locul 7 în județ, această companie se specializează în comerțul cu amănuntul al articolelor de fierărie, articolelor din sticlă și celor pentru vopsit, în magazine specializate, cu o cifră de afaceri de 88,2 milioane de lei (20 milioane de euro).

8. Macofil SA – În domeniul fabricării cărămizilor, țiglelor și altor produse pentru construcții din argilă arsă, MACOFIL ocupă locul 8 în județ, cu o cifră de afaceri de 84,5 milioane de lei (19,2 milioane de euro).

9. Ydail Construct SRL – Cu specializare în lucrări de construcții de drumuri și autostrăzi, YDAIL se remarcă cu o cifră de afaceri de 73,2 milioane de lei (16,6 milioane de euro).

10. Ghiocela Prod Com SRL – Cu focalizare pe comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun, această companie înregistrează o cifră de afaceri de 70,6 milioane de lei (16,1 milioane de euro).

Primele zece companii reprezintă o adevărată diversitate de domenii de activitate, de la producția de energie electrică la comerțul cu produse din tutun și activități de construcții. Totuși faptul că sectorul energetic domină topul, reflectând importanța industriei energetice în regiune și a impactului asupra economiei locale.

În plus față de acestea, în județul Gorj își au sediul și alte firme cu performanțe notabile, precum Trivoli Impex SRL, specializată pe comerțul cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare.

Topul primelor 10 de firme din Gorj ilustrează diversitatea și potențialul economic al județului. Cu industrii variate precum energie, comerț și construcții, aceste companii contribuie semnificativ la dezvoltarea regiunii. Este evident că Gorjul oferă un cadru propice pentru afaceri de succes, iar aceste firme demonstrează asta prin cifrele lor impresionante și pozițiile de lider național pe care le ocupă în domeniile lor de activitate.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments